Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A.Romanov kérdése:
Bele szerettem egy fotó modellbe. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Én 20 éves fiú vagyok, ő fiatalabb nálam picivel. A bökkenő, hogy van egy barátja. A lány szóba áll, sőt kedves velem. Én valamivel átlag felettien nézek ki, egyetemre járok, intelligensnek vagyok mondható, de például nincs sok pénzem... Életemben először vagyok egy lány miatt kétségbe esve...2013. jan. 1. 20:15
1/3 anonim válasza:
ha van barátja, akkor hagyd békén. nem ő az egyetlen lány az országban
2/3 anonim válasza:
Tiszteletben kell tartanod, hogy az a lány másé. Neked hogy esne, ha valami kis p*csafing kellemetlenkedne a csajod körül? Na ebből és indulj ki és ne barmolj bele mások kapcsolatába.
PS: nekem már komoly vőlegényem van, akit imádok, mégis kedves vagyok más férfiakkal is, ahogy minden emberrel. De természetesen senkinek nincs nálam esélye, mert senki nem érdekel úgy a páromon kívül.
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, csak nagyon rossz :/ de mindenki nem lehet boldog.
2013. jan. 1. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!