Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a szüleid tiltanák neked a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szüleid tiltanák neked a nagy szerelmedet akkor mitévö lennél ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
1000-rel a szülök ellen vagy kitartani egymás mellett?
2009. aug. 26. 08:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Attól függ h a szülők miért tiltják. Ha tegyük fel ők olyat látnak meg amit én a nagy szerelemtől észre sem veszek, pl. nem jól nevelt, kissé erőszakos, link a srác, na akkor érdemes elgondolkozni. Viszont ha a szülők féltékenységből vagy gonoszságból tiltják, és ha nagyon aranyos és kedves a pasi, akkor harcolnék érte.
2009. aug. 26. 11:15
 12/14 A kérdező kommentje:
háát a barátomat itt a faluba nem gy jógyereknek mondják mondjuk a fele csak kamu amit rá mondanak...majd ugyis belenyugodnak..ha csalódni fogok akkor az az én bajom lesz nem az övüké...mindig ezt rágom beléjük...
2009. aug. 26. 12:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi a gond azzal h az egyik komiba olvastam h a barátodba van 1 kis cigány vér?.:O nem értelek titeket. Az én barátom magyar és én meg 100%-ig cigány. és akkor mivan?? A szülök nagyon jól kijönnek egymással. Ez meg olyan hülyeség h magyar csak magyarral .. cigány meg csak cigánnyal lehet. A szerelem nem válogat. Én a barátommal már 9 hónapja vagyunk együtt. és nagyon szeretjük egymást.
2009. aug. 26. 12:14
 14/14 anonim válasza:

Én is ugyan ebben a cipőben járok nekem is a barátom cigány én meg magyar állítolag de kétlem. anyám eleinte nem engedte utána megintnem mert kiderült hogy ugy együtt voltunk utána megit engedte most meignt nem engedi már meg vagyok bolondulva 5 és fél honapjja vagyunk együtt nagyon szeretem mit tegyek egész nap sirok elkezdi nem akarja hogy meg lásson vele megbolondulok

segitsetek

2016. júl. 15. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!