Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a szüleid tiltanák neked a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szüleid tiltanák neked a nagy szerelmedet akkor mitévö lennél ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
1000-rel a szülök ellen vagy kitartani egymás mellett?
2009. aug. 26. 08:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
titokban találkoznék vele
2009. aug. 26. 08:32
 2/14 anonim ***** válasza:
35%

Szerelem még sok lesz. Másik szüleid már sosem.

Hány éves vagy?

2009. aug. 26. 08:33
 3/14 anonim ***** válasza:
mi is titokba jártunk 3 hónapig, aztán nagy nehezen megengedték, de nem örültek neki, és idővel megszerették őt:) és már nem is akarják h szakítsunk:) azóta el is jegyeztük egymást:))) Amugy azért nem akarták h együtt legyünk, mert van benne egy kis cigány vér, de mára elfogadták őt:) ugyhogy kitartás, idő kell és megenyhülnek:)))
2009. aug. 26. 08:46
 4/14 anonim ***** válasza:

Addig fogják tiltani, amíg meg nem ismerik jobban a srácot. Nálunk addig volt...! Aztán karácsonykor leültem apóspajtással, beszélgetni és beinni! :) Azóta mondhatni puszipajtásság van! :)

Előttem hsz: Kis cigány vér? És téged zavar? Szüleidet? És mégis kivel fog élni? Kit szeret? Téged! Akkor szerintem nemsok beleszólásuk lehet szüleidnek. Nálunk sem volt. Baj lenne, ha mindent eszerint néznénk (Ami így is van sajnos!)

2009. aug. 26. 08:53
 5/14 anonim ***** válasza:
49%

Én ezerrel a szülők ellen ...

Nekem ez volt .. nem engedte , megmondtam hogy akkor is megyek.

Megértem hogy a szülők szülők és féltik a gyereküket főleg a lányokat(erőszak, terhesség stb)

De ez a kurv@ nagy féltés már az anyámtól is az agyamra megy , basszus még az osztálytársam fiúval se engedne nagyon el ...

Pff bocsi .. De az ilyen szülők majd magkapják a magukét !

Volt o.társam (most megyünk 9.-be) a csajt a szülei a nyáriszünetbe is otthon tartják meg minden , a csaj meg mondta már nekem is .. h 18éves lesz elhúz a g*cbe nem érdekli hova de a f*sz szüleitől elmegy az tuti .

Na szülők ! Jó ez ??? Hogy majd a gyereketek így gondolnak rátok ????

Egyy egészséges féltés KELL hogy legyen pl h : Kislánym vigyázz magadra, mozi után gyere haza légyszíves !

Na de az hogy else engedni .. hátt -.-

2009. aug. 26. 09:01
 6/14 anonim ***** válasza:

Először leülnék beszélni a szüleimmel,elmondanám nekik,hogy szeretem őket és segítenek ha kell és amit tudok annak a nagy részét nekik köszönhetem,de meg kell érteniük,hogy én szeretem a barátom és ő is engem és nem értem mire jó hogy tiltanak.

Ha ez nem használ,daffke elmennék a barátommal mindenhova és lesz.rnám a szüleimet,mert nem képesek megérteni,hogy szeretjük egymást.

Utolsónak igaza van,kell egy kis féltés,de nem az,hogy eltiltanak a barátomtól.Mondják meg,hogy menjek haza időben,vigyázzak magamra,mert ez természetes,de az hogy el sem engednek nem természetes féltés.

14/L

2009. aug. 26. 09:16
 7/14 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ hogy a szülők miért tiltanak a szerelmedtől . Gyakran azthiszik hogy ezzel csak megvédik a kicsi gyereküket a csalódástól pl . Ülj le a szüleiddel és beszéld meg velük miért is tiltanak el tőlle és mond el nekik hogy te mit érzel a fiú iránt :)Hogy szereted és ő is viszont , jó minden veletek .

A szülők sem mindíg kegyetlenek :)

2009. aug. 26. 10:02
 8/14 anonim ***** válasza:

tiltják? akkor dafke, pláne, hogy találkoznék vele.

amugy meg ne szóljanak bele abba, hogy kit szeretek, én sem szólók bele az ő életükbe. 17/L

2009. aug. 26. 10:09
 9/14 A kérdező kommentje:
ezt csak azért kérdeztem mert ugyanebbe a helyztebe voltam csak nálunk durvábban ..mivel faluba lakom nagyon megy a pletyka a fele kamu persze és igy a szülöket mégjobban lehet befolyásolni ellenünk..az én szüleim a barátomat az elején nagyon tiltották fenygettek minket mindennel hogy én intézet ö meg börtön de ez egy ijesztés akart lenni...kicsit szar igy a helyzet mert anyámmal ment a folytonos veszekedés ordibálás MINDEN ÁLDOTT NAP rengetegszer próbáltam anyámmal leülni szép nyugodtan volt hogy ugy ahogy de beleegyezett de egy hét és megint elkeztde a veszekedést...ebbe a 8 hónapba volt hogy nappal nem akartak kiengedni de ezt ugy leszartam.. olyanis volt hogy este szöktem tehát én nagyon a szüleim ellen voltam....most se szeretik a fiut pedig ö is nagyon sokszor beszélt apámmal ö még elis fogadná de anyám....hagyuk...most már belátták ők se tudnak semmit tenni velem hogy leálljak minnél jobban tiltották annál jobban csináltam...huuu voltak nehéz idöszakok is mikor nayám hoozzám vágta suli vagy költözzek el....idegfeszitö volt mindenkinek ez a helyzet..
2009. aug. 26. 10:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát nem irigyellek, én is iylen helyzetben vagyok most is hogy 5 hónapja vagyunk együtt a párommal szeretjük egymást nagyon de az egész család ellene van mert beteg és gyógyszereket szed de ez engem nem érdekel mert tetszik és vele érzem jól magam, nagyon sokáig mentek itthon a balhék de tiltani sose tiltottak mert tudták és megértették hogy csak rosszabb lenne, mindig húzzák a szájukat mikor vele vagyok de talán így 5 hónap után kezdenek megbarátkozni a gondolattal de még mindig nem olyan fényes a helyzet.
2009. aug. 26. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!