Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szüleid tiltanák neked a nagy szerelmedet akkor mitévö lennél ilyen helyzetben?
Szerelem még sok lesz. Másik szüleid már sosem.
Hány éves vagy?
Addig fogják tiltani, amíg meg nem ismerik jobban a srácot. Nálunk addig volt...! Aztán karácsonykor leültem apóspajtással, beszélgetni és beinni! :) Azóta mondhatni puszipajtásság van! :)
Előttem hsz: Kis cigány vér? És téged zavar? Szüleidet? És mégis kivel fog élni? Kit szeret? Téged! Akkor szerintem nemsok beleszólásuk lehet szüleidnek. Nálunk sem volt. Baj lenne, ha mindent eszerint néznénk (Ami így is van sajnos!)
Én ezerrel a szülők ellen ...
Nekem ez volt .. nem engedte , megmondtam hogy akkor is megyek.
Megértem hogy a szülők szülők és féltik a gyereküket főleg a lányokat(erőszak, terhesség stb)
De ez a kurv@ nagy féltés már az anyámtól is az agyamra megy , basszus még az osztálytársam fiúval se engedne nagyon el ...
Pff bocsi .. De az ilyen szülők majd magkapják a magukét !
Volt o.társam (most megyünk 9.-be) a csajt a szülei a nyáriszünetbe is otthon tartják meg minden , a csaj meg mondta már nekem is .. h 18éves lesz elhúz a g*cbe nem érdekli hova de a f*sz szüleitől elmegy az tuti .
Na szülők ! Jó ez ??? Hogy majd a gyereketek így gondolnak rátok ????
Egyy egészséges féltés KELL hogy legyen pl h : Kislánym vigyázz magadra, mozi után gyere haza légyszíves !
Na de az hogy else engedni .. hátt -.-
Először leülnék beszélni a szüleimmel,elmondanám nekik,hogy szeretem őket és segítenek ha kell és amit tudok annak a nagy részét nekik köszönhetem,de meg kell érteniük,hogy én szeretem a barátom és ő is engem és nem értem mire jó hogy tiltanak.
Ha ez nem használ,daffke elmennék a barátommal mindenhova és lesz.rnám a szüleimet,mert nem képesek megérteni,hogy szeretjük egymást.
Utolsónak igaza van,kell egy kis féltés,de nem az,hogy eltiltanak a barátomtól.Mondják meg,hogy menjek haza időben,vigyázzak magamra,mert ez természetes,de az hogy el sem engednek nem természetes féltés.
14/L
Ez attól is függ hogy a szülők miért tiltanak a szerelmedtől . Gyakran azthiszik hogy ezzel csak megvédik a kicsi gyereküket a csalódástól pl . Ülj le a szüleiddel és beszéld meg velük miért is tiltanak el tőlle és mond el nekik hogy te mit érzel a fiú iránt :)Hogy szereted és ő is viszont , jó minden veletek .
A szülők sem mindíg kegyetlenek :)
tiltják? akkor dafke, pláne, hogy találkoznék vele.
amugy meg ne szóljanak bele abba, hogy kit szeretek, én sem szólók bele az ő életükbe. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!