Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez mégis mi a fene volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mégis mi a fene volt, szakított, de úgy hogy én nem is tudok róla?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük,hogy a párommal külön szilveszterezünk,mert olyan típusok vagyunk,hogy mindketten nagyon szeretjük a családunkat,és sajnos az én családomat régen nem láttam,anyum beteg,mármint a lába be van dagadva,így nem tud jönni,megbeszéltük h én lemegyek,ő meg az ö családjával lesz,másnap jövök.

Viszont van egy közös ismerősünk,tegnap részegen felhívott,hogy szakítottam e a barátommal?

Mondtam neki,hogy dehogy is,csak anyum láb beteg,és hazamentem,hogy otthon legyek vele egy napot,és együtt szilveszterezzünk,mert senki más nem megy hozzá,mivel a rokonok másfelé buliznak.

Erre ő azt mondta,hogy de hát a párom nem is otthon volt,hanem elment az egyik közeli szórakozó helyre,és találkoztak is,ő az Evelinnel volt(az exe),és megkérdezte hogy mi van velem,erre ő azt mondta,hogy szakított velem,mert hazamennénk.

Viszont mi ezt előtte megbeszéltük,és azt mondta,hogy így neki is tökéletes,menjek nyugodtan!

Hívni próbáltam,de nem csöng ki!

Együtt lakunk,de az én házamban,holnap megyek haza,és ha ma nem veszi fel a telefont,kidobom az utcára az összes göncét.

2013. jan. 1. 18:34
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem olvasd vissza az összes bejegyzésedet úgy egy fél év múlva és rájössz, hogy valójában ki is a szánalmas...

Téged még sosem basztak át úgy igazán rendesen...Ezért vagy ezen annyira kiakadva.

Örülök, hogy itt ki tudod élni a dühödet és valójában azért válaszolgatok, hogy sikeresen kitombold magad és akkor egy kicsit miután kisírtad magadat megnyugszol és továbblépsz...

2013. jan. 1. 23:00
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
31-es még szerencse hogy te "segítesz" kitombolni magát szegénynek, külső szemmel nézve jogos a csaj felháborodása te meg csak átéltél hasonlót és most rúgsz még egyet rajat, cinizmussal és hülyeségekkel nem segítesz senkinek magadról viszont kialakítasz egy nagyon ellenszenves képet. Képzeld azért mert neked rossz tapasztalatai vannak ez nem törvényszerű mindenkinél. A kérdező ha továbblép újra egészséges és boldog kapcsolata lehet a te cinizmusod és keserűséged azomban megmérgez mindent és szerintem ez sokkal szánalomraméltóbb mint a kérdező esete.
2013. jan. 2. 10:39
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

Eleinte egyuttereztem veled, de a vegen csak kibujt a szog a zsakbol. Ideirsz par mondatot, majd aki az alapjan nem teged patyolgat, azt elkuldod melegebb eghajlatra.

Biztos nem ez volt az idealis szakitas, de legalabb bevallotta mi a helyzet, nem hitegetett tovabb eveken at, stb. A megbizhato, reszeg ismerosod, meg egy nagy szarkavaro.

2013. jan. 2. 12:33
 34/37 A kérdező kommentje:

Nem kedves utolsó!

Itt az volt a lényeg,hogy ő minden volt,csak őszinte nem,ezen szálltam vitába egy másik válaszolóval.

Ha szerintetek ez tényleg becsülendő,hogy én a beteg anyámmal szilvesztreztem,ő meg a volt barátnőjével kavart,úgy hogy azt mondta minden oké,akkor fogjatok kezet a 71-essel!

De a barátnőtöket nem fogom irigyelni,mert elég érdekes elképzelésetek van az őszinteségről......

2013. jan. 2. 18:37
 35/37 anonim ***** válasza:

Miért foglalkozol egy s*ggfej pasassal?

Mit idegesíted magadat? Szerinted mennyire érdekli a srácot, hogy itt és még ki tudja hol tombolsz az igazadért?

Tudod mi jár annak akinek igaza van? A szája...

2013. jan. 3. 00:49
 36/37 A kérdező kommentje:

Nem tombolok

az igazamért,mert tudom hogy igazam van :)

Téged miért érint ennyire ez a téma,hogy még mindig itt vagy? Ha tombolnék is,megtehetném,szerintem semmi közöd hozzá,ha nem érdekel,nem írsz!

Látod mennyire egyszerű lenne!

Már akinek!

Ha téged zavar a téma,szerinted ugyebár tombolok az igazamért,akkor ki tart fegyvert a fejedhez,hogy írogass?!

2013. jan. 3. 04:48
 37/37 A kérdező kommentje:

Van kb 4 válaszod,abból 3 0! százalékos,szerintem ennek oka van,szóval köszönjük,nem kérnénk a magas színvonalú irományaidból!

És azért beszélek többes számban,mert én senkit nem pontoztam eddig le,de a lepontozásodat megértem,engem már irritálsz,komolyan lassan nem is a volt párom,hanem te fogsz idegesíteni!

2013. jan. 3. 04:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!