Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez mégis mi a fene volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mégis mi a fene volt, szakított, de úgy hogy én nem is tudok róla?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük,hogy a párommal külön szilveszterezünk,mert olyan típusok vagyunk,hogy mindketten nagyon szeretjük a családunkat,és sajnos az én családomat régen nem láttam,anyum beteg,mármint a lába be van dagadva,így nem tud jönni,megbeszéltük h én lemegyek,ő meg az ö családjával lesz,másnap jövök.

Viszont van egy közös ismerősünk,tegnap részegen felhívott,hogy szakítottam e a barátommal?

Mondtam neki,hogy dehogy is,csak anyum láb beteg,és hazamentem,hogy otthon legyek vele egy napot,és együtt szilveszterezzünk,mert senki más nem megy hozzá,mivel a rokonok másfelé buliznak.

Erre ő azt mondta,hogy de hát a párom nem is otthon volt,hanem elment az egyik közeli szórakozó helyre,és találkoztak is,ő az Evelinnel volt(az exe),és megkérdezte hogy mi van velem,erre ő azt mondta,hogy szakított velem,mert hazamennénk.

Viszont mi ezt előtte megbeszéltük,és azt mondta,hogy így neki is tökéletes,menjek nyugodtan!

Hívni próbáltam,de nem csöng ki!

Együtt lakunk,de az én házamban,holnap megyek haza,és ha ma nem veszi fel a telefont,kidobom az utcára az összes göncét.

2013. jan. 1. 18:34
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
79%

Lehet, hogy ez a messze földön híres igazmondó ismerősötök a barátodnak pedig azt mondta, hogy félrekeféltél egy pasival és azt hazudtad, hogy anyukádnál leszel?

Mert úgy érthető, hogy szó nélkül törölt face-ről...

Ez nekem igen erőteljesen szarkavarásnak tűnik...

Lehet, hogy csak erre vártak, hogy mikor jön el a megfelelő pillanat.

2013. jan. 1. 19:45
 12/37 anonim ***** válasza:

Köszi 6-os az úriemberek nevében!

Én már nem csodálkozom egyes lányokon, viszont sokat mesélhetnék és kevés benne a jó...

25f

2013. jan. 1. 19:55
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valami kavaras van, en beszelnek vele.
2013. jan. 1. 20:09
 14/37 A kérdező kommentje:

csak egy sms jött tőle kb 20 percre,hogy csalódott a kapcsolatunkban,mert azt hitte jobb lesz velem,de ő még szerelmes Evelinbe,és nem tudna mellettem úgy élni,hogy vele nem találkozhat

Aha,én ezt megértem,sok boldogságot nekik,én ezek után még csak szarul sem érzem magam,de ezt miért nem lehetett volna megbeszélni?

Nem értem.

Tényleg ennyire gerinctelenek a pasik?

2013. jan. 1. 20:20
 15/37 anonim ***** válasza:
23%

12-es vagyok.

Igen, ennyire gerinctelenek vagyunk, köszönjük az általánosítást, jól esik.

Képzeld, a volt barátnőm -akibe beleszerettem- az egekig magasztalt, a komplett baráti köre a csodámra járt, hogy valóban létezik-e ilyen pasi, aztán egyik este váratlanul facebookon dobott, mert még szerelmes a volt a barátjába és azóta hozzám sem szól.

Most tegyem fel a kérdést, hogy tényleg ilyen gerinctelenek a nők vagy inkább ne általánosítsunk?

Egyébként sajnálom hogy így alakult a barátoddal, de hidd el, jobban jársz mintha még hónapokig hiteget.

2013. jan. 1. 20:33
 16/37 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge.....nyilván olyanokra értem,mint ez a mintapéldány!
2013. jan. 1. 20:39
 17/37 anonim ***** válasza:
Nem is venném fel, ha másképp fogalmaztál volna... :)
2013. jan. 1. 20:47
 18/37 anonim ***** válasza:
Sajnalom, hogy birod?
2013. jan. 1. 21:34
 19/37 anonim ***** válasza:
fuu, ez durva.. de mennyi ideig voltatok együtt?
2013. jan. 1. 21:36
 20/37 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem gerinctelenség...őszinteség.

Tudod mi a gerinctelenség?

Ha azt mondaná szeret téged és Evelinezne...

2013. jan. 1. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!