Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez mégis mi a fene volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mégis mi a fene volt, szakított, de úgy hogy én nem is tudok róla?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük,hogy a párommal külön szilveszterezünk,mert olyan típusok vagyunk,hogy mindketten nagyon szeretjük a családunkat,és sajnos az én családomat régen nem láttam,anyum beteg,mármint a lába be van dagadva,így nem tud jönni,megbeszéltük h én lemegyek,ő meg az ö családjával lesz,másnap jövök.

Viszont van egy közös ismerősünk,tegnap részegen felhívott,hogy szakítottam e a barátommal?

Mondtam neki,hogy dehogy is,csak anyum láb beteg,és hazamentem,hogy otthon legyek vele egy napot,és együtt szilveszterezzünk,mert senki más nem megy hozzá,mivel a rokonok másfelé buliznak.

Erre ő azt mondta,hogy de hát a párom nem is otthon volt,hanem elment az egyik közeli szórakozó helyre,és találkoztak is,ő az Evelinnel volt(az exe),és megkérdezte hogy mi van velem,erre ő azt mondta,hogy szakított velem,mert hazamennénk.

Viszont mi ezt előtte megbeszéltük,és azt mondta,hogy így neki is tökéletes,menjek nyugodtan!

Hívni próbáltam,de nem csöng ki!

Együtt lakunk,de az én házamban,holnap megyek haza,és ha ma nem veszi fel a telefont,kidobom az utcára az összes göncét.

2013. jan. 1. 18:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
nahát, ez nekem új, h az az őszinteség, h vmi harmadik embertől kellett megtudnia, h a háta mögött összejött egy másik lánnyal..
2013. jan. 1. 21:39
 22/37 anonim ***** válasza:

20-as az neked úszinteség hogy persze minden okés de amint kiteszi a csaj a lábát rohan az exéhez, és csak azután hajlandó "szakítani" miután a barátnő már mindent megtudott?

Hát kösz, mázli hogy nem minden pasi kretén mint te

2013. jan. 1. 22:14
 23/37 A kérdező kommentje:

ma 21:38!!!!

Őszinte szívvel kívánom,hogy legalább egyetlen egyszer,veled is legyen valaki ennyire "őszinte"! :)

Amúgy te ennyire unintelligens vagy?

Őszinte?

Mégis miért?

Mert ő tudta,hogy dobni fog,viszont gerinctelenül a pofámba nevetett mikor mentem el,és azt mondta,hogy minden rendben,akkor szerdán találkozunk?

Jó!

Ezt így nem tudhatod,de azt leírtam feketén fehéren,hogy megbeszéltük hogy megyek,és azt mondta,rendben van!

De vagy ennyire idióta vagy,vagy nem tudsz olvasni!!

De akkor meg kímélj meg minket az "értelmes" megszólalásaidtól,én akkor írok egy témához,ha vágom miről van szó!

Ja,meg nem tőle tudtam meg a dolgot,hanem egy ismerős hívott fel!

Te normális vagy?

Milyen őszinteségről beszélsz?

2013. jan. 1. 22:19
 24/37 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor te is ilyen "őszinte" egy ember lehetsz!
2013. jan. 1. 22:20
 25/37 A kérdező kommentje:

ma 21:36

Egy év!

Eleinte minden jó volt,de utána észrevettem hogy beszélget interneten az exével,viszont én is tartom az enyémmel a kapcsolatot,már 3 éve,4 éve szakítottunk,azóta nem is találkoztunk,szigorúan csak beszélgetés,élőben nem kommunikálunk,illetve ha van párom,akkor kissé ritkábban beszélünk,tehát ez az oka,hogy nem szóltam neki,de nála ez lett belőle,az is lehet hogy titokban találkozgattak,hisz anyu elég beteges,messze lakik,szoktam minden hónapban utazni,elvileg ott volt rá az alkalom.

Hogy mit érzek?

Az nem fáj,hogy ennek az egésznek vége,az esik rosszul,hogy míg én anyut látogattam,addig ő más nővel volt,és javában kuffircolt.

Csak az fáj,hogy így megalázott......

2013. jan. 1. 22:25
 26/37 A kérdező kommentje:

"ma 22:28"

"többre becsülöm a barátodat, mint téged, mert rögtön ideszaladtál siránkozni és nyavalyogni...Mert egy ismerősöd mondott valamit."

Ne is haragudj,de te baromira nem vagy normális!!!

NEM ÉRTED? Tanulj már meg olvasni!

1 Kiderült,hogy annak az ismerősömnek igaza volt!

2 Nem,ez baromi messze van az őszinteségtől (nézz már utána hogy mit jelent ez a szó,annyira zavar hogy használod mert szerintem te nagyon,nagyon nem tudod ennek a szónak az igazi jelentését!),itt arról van szó,hogy mikor már rájöttem,(benne volt az sms-emben hogy tudok róla)akkor már kénytelen volt bevallani,mert már nem tudott tagadni!!

Meg egyszer lebukott,hogy volt is nála,mialatt anyuval voltam,(frissen engedték ki a kórházból,neki meg ennyi elég volt,egy találkához),és akkor sem tőle tudtam meg,elvileg azt mondta,hogy csak azért,mert vett tőle egy számítógépet,mivel a csaj kapott egy laptopot!De már nem hiszem hogy csak ennyi volt!

Sosem volt őszinte :)

Istenem,ilyen normálatlan embereket!

Becsüld többre,engem ugyan hidegen hagy,de ez rólad sok mindent elmond!

2013. jan. 1. 22:42
 27/37 A kérdező kommentje:

Na látom törölték a drága beszólását!

Amiben azt fejtegette,(71 százalékos),hogy márpedig őszinte barátom,és többre becsüli,mint engem,mert itt sírom ki a bánatomat :))

2013. jan. 1. 22:43
 28/37 A kérdező kommentje:

"Hisztis vagy"

Neked ez hiszti?

Ismét egy szó,aminek nem tudjuk a jelentését? :)

2013. jan. 1. 22:45
 29/37 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan tudod miről beszélek drága...
2013. jan. 1. 22:51
 30/37 A kérdező kommentje:

Persze,tudom!

Szóval ha van egy nő,meg egy férfi,és a pasi azt mondja a nőnek,hogy minden rendben,mikor elválnak,de aztán elmegy bulizni a volt barátnőjével,majd a telefonját kikapcsolja,majd szarik rá,tudja hogy a nő anyja beteg,de meg sem kérdezi hogy hogy van,egy BUÉK sms-t sem képes írni,majd mikor már mindenki tud a dologról,gyorsan lerendezi egy sms-el az egészet,és kész!

A te mentalitásod: A pasi őszinte,tapsoljuk meg,a nő meg hisztis,többre becsülöd a pasit :)

Gratulálok!

Szánalmas vagy!

2013. jan. 1. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!