Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy korkülönbség a 15/L 20/F?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbség a 15/L 20/F?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány. Volt már komoly kapcsolatom majdnem 2 év. Koromhoz képest mindenki mondja, hogy mennyire érett vagyok és felnőttes a gondolkodásom. Nagyon jól elvagyok a fiúval, de nem tudom, hogy itthon, hogyan tudnám felvezetni.. Még 18-19re is azt mondják, hogy nagyon sok.. Pedig én nem így gondolom.Szerintetek hazudnunk kéne a korról?
2013. jan. 1. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
komoly kapcsolatod? 2 év? mikor kezdted, az oviban?
2013. jan. 1. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Én 16 éves vagyok, a párom pedig 23. 8 hónapja együtg vagyunk. Apám nagyon szigorú ember, de elbeszélgettem vele, és megmagyaráztam neki, hogy nagyon szeretem a srácot, és már azóta kicsit meg is kedvelte. Mi 3 hónapig titkoltuk, amíg biztosak nem lettünk benne, hogy komoly. Én ezt tudom ajánlani nektek is. Ja, és még szűz vagyok, tehát aki szerint csak kihasznál, az téved. Sok sikert nektek :) 16/L
2013. jan. 1. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudjatok. Nem olyan vészes a dolog. :)
2013. jan. 1. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:
mert sok is.. ha megnézed, a 20 éves már egyetemista, te meg éppen h befejezted az általánost.. más témák, stb.. de ha gondolod, h neked ő kell, akkor elő kell adnod, h te őt szereted.. ennyi..
2013. jan. 1. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Elég sok,egyetemista a 20 éves vagy dolgozik,te meg most kezdted a gimit, ott a tojáshéj a fenekeden,teljesen mindegy ki mit mond egy 15 éves nem elég érett egy komoly felnőtt férfival való kapcsolathoz,amúgy elég gáz az is hogy 15 vagy de már volt 2 éves "komoly" kapcsolatod.Szerintem az sem normális,hogy 20on évesek 14-15-16 éves éretlen gyerekkel járnak valami biztosan nem okés.
2013. jan. 1. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsó, egyetértek.. teljesen:)
2013. jan. 1. 18:58
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. 1.nek nem, nem az oviban :D

2.nak: örülök , hogy más is van ezzel így remélem az én szüleim is elfogják tudni fogadni őt. :)

A többieknek pedig: nem most kezdtem a gimit 2. éves vagyok..

2013. jan. 1. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:
nem, egyáltalán nem sok :) én is 15 éves vagyok, a barátom 19, és a szüleim eleinte nekem is sokallták, de elmagyaráztam nekik, hogy én tényleg szeretem őt, és belenyugodtak :) szóval nyugodtan mondjad meg nekik te is
2013. jan. 1. 20:31
 9/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm. :) kicsit megnyugtattál :)
2013. jan. 2. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!