Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejövök neki vagy csak részeg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki vagy csak részeg volt és azért volt ilyen?

Figyelt kérdés
tegnap/ma voltam ilyen kisebb házi buliba, páran voltunk csak és volt egy srác akit eddig csak látásból ismertem. tegnap sokszor nézett, de hosszan, hogy pl bejött és addig nézett míg leült,viszont elég részeg volt akkor már, meg kihívott cigizni meg jött a haverja is, aztán ott ölelgetett meg puszilgatott (sima arcra puszi)hogy ő mennyire szeret..( nem is ismer) aztán a haverja meg rám volt szállva, és mindig odébb lökte tőlem a srácot ha odajött.. meg a haverjával többször is kimentem cigizni, csak dumáltam vele, de eléggé rám volt szállva.. meg amikor kimentünk az a srác aki tetszik olyanokat mondott neki h : " xy..tövig ám " Akkor egy kicsit néztem..de én semmit nem akartam a haverjától.. utána a haverja elaludt kint az udvaron mi meg azért oda mentünk a többiekkel megnézni hogy jól van-e.. aztán elkezdi a srác aki tetszik hogy " fogd meg a tökét akkor felébred" énmeg: " de biztos..hát te hülye vagy." ő meg : " akkor az enyémet" -.- uff.. utána bealudt az a srác is aki tetszik, de miután felébredt meg kijózanodott kimentünk kettesbe cigizni de akkor tök normálisan tudtam vele beszélgetni mindenféléről de be is mentünk.. ráírnék de nem merek.. meg elötte pont egy bnömről beszélt hogy mindig rá ír a csaj... és nem tudom nem akarom hogy nyomulósnak tartson.. szóval kb ennyi volt a történet.. szerintetek?? 16/l
2013. jan. 1. 17:28
 1/7 A kérdező kommentje:
a haverja lökte el tőlem azt a srácot aki nekem tetszik*
2013. jan. 1. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
XXII. századi novellás kötet egy fejezete.
2013. jan. 1. 17:33
 3/7 EagleHUN ***** válasza:

A régi kalóz módszert javaslom mindkettőtöknek:

Ha valami jó ötlet részegen és aztán józanul is akkor abból már lehet valami.

Miért gond az ha egy csaj nyomulós? Írj rá és kiderül akar -e valamit. El kell vele beszélgetni, ha akkor kiderül hogy mégsem jöttök be egymásnak akkor sem történt semmi rossz.

31/F

2013. jan. 1. 17:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaj, imádom a naiv tinilányokat, annyira cukik tudnak lenni!:) Tudod ha egy férfi részeg, és kanos, és úgy látja, hogy nálad van esélye lerángatni a bugyidat, akkor a csillagokat is lehazudja neked az égről...
2013. jan. 1. 17:37
 5/7 Egy Srác Asszem ***** válasza:

annak nem jösz be aki neked tetszik, de a haverjának igen. vagy egyiknek sem jösz be csak dugni akartak...

vagy bejösz nekik de csak dugni akartak XD

2013. jan. 1. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy 16 évesen baromira nem a piáról meg a cigiről kéne szólnia a szilveszternek... Pláne ilyen értelmi színvonallal, mint amilyennel ez a leírás készült...
2013. jan. 1. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:
annyira naiv kislány vagy... csak sajnálni tudlak
2013. jan. 1. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!