Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljak meg párt találni, ha a koromnál jóval fiatalabbnak nézek ki?
Figyelj szerintem tuti lesz így barátod, ha fiatalosabb vagy meg jól is nézel ki nem esélytelen hogy találj egy párt magadnak:) Meg nem is kell nálad idősebb fiú, simán lehetne 2 évvel fiatalabb:) Én párom is idősebb nálam 1,5 évvel és szeretjük egymást.
20/F
Köszi 2. :)
Hát nem tudom, hogy mit tehetnék ellene. Az alkatom meg az arcom miatt nézek ki fiatalabbnak.
Engem is ennyivel fiatalabbnak néztek mindig. Férfiként ez nagyobb probléma, mert az 5 évvel fiatalabb nő idősebbnek gondoltam magát nálam.
Végül inkább csak barátkoztam. Ilyenkor nem számít az életkor. Mikor szóba jött az életkor, addigra már ismertek. Vagy úgy is mondhatnám, hogy könnyedén körül vettem magam nőkkel, mert nem féltek, hogy akarhatok tőlük valamit.
A lényeg, hogy olyan helyeken ismerkedj, ahol van lehetőség beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!