Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom nem akarja velem tolteni a szilvesztert. 3 hete nem talalkoztunk, es azt mondta, holnap is inkabb a haverjaival lenne. Mit tegyek?
Ezt mintha en irtam volna:
hetfon golf a tvben, kedden fozos musor, szerdan bicikli munka utan, csutortok fozos musor, penteken pub , szombat takaritas, es testverlatogatas, vasarnap delutan EN.
Kb igy megy :(
De jo lenne, de izgi!
Holnap megirom!
Koszonom szepen!
Most megyek aludni, joejszakat, es megegyszer koszi!Majd irok meg, hogy hogy alakultak a dolgok.
Ja meg valami.
Azert vannak normalis angolok is, ismerek tobbet is parkapcsolatban es azok normalisak, nem a hetfo pubkviz, ( ezen de jot rohogtem mikor irtad :) ) fajtak.
De szerintem amelyik ilyen az mar nem valtozik meg.
9.: képzeld, mindig az vagyok. Az egész életem abból áll.
És tudom miről beszélek, amikor ezt csak úgy kijelentem. A legjobban megbénít egy kapcsolatot, ha a felek úgy nem lehetnek együtt, hogy együtt lehetnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!