Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom nem akarja velem tolteni a szilvesztert. 3 hete nem talalkoztunk, es azt mondta, holnap is inkabb a haverjaival lenne. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 22:54
11/37 anonim válasza:
"Szikveszterkor énis inkább a haverokkal lennék mint lánnyal vagy barátnővel"
Tudsz olvasni,vagy csak az értelmes hozzászólásokhoz értesz?
3 hete nem találkoztak!
12/37 anonim válasza:
Kérdező!
Én kidobnám!
Legyen a haverjaival,és akkor dugja is őket!
Ezek szerint ők fontosabbak,én sok boldogságot kívánnék nekik!
13/37 anonim válasza:
Nem mondanám hogy egyáltalán nem vagy fontos neki, de nagyon úgy fest hogy te csak a 23456. helyen vagy a haverjai meg a legfontosabbak az életében. Ha igazán fontos lennél, és igazán veled akarna lenni, és lenne értelme a kapcsolatotoknak akkor megoldaná hogy TE is el tudj menni a haverjaival. Ahogy én és a vőlegényem is meg tudjuk oldani, hogy együtt is legyünk meg a barátainkkal is külön vagy együtt. Sajnálom, de tényleg keresned kellene valakit, aki jobban megbecsül téged.
14/37 anonim válasza:
Én voltam szerelmes,de hiába vagyok ÉN szerelmes ha a másik ezt nem értékeli és nem viszonozza,3 hónapja szenvedek egy szakítás miatt,de inkább ez,mint,hogy állandóan gyomorgörccsel keljek miatta és igen,szeretem még,de nem tudtam mást,mert beszélni se lehetett vele...
15/37 anonim válasza:
Úristen de rossz lehet :S Sajnálom. Három hétig nem találkoztunk és mikor lenne rá alkalom, akkor is a haverjaival lenne, tényleg nem érdemel meg téged. Vagy megbeszélitek vagy szakítasz. Egyébként te nem bulizhatsz velük? Én is a barátom baráti társaságával bulizok holnap.
Kilencedik voltam.
16/37 A kérdező kommentje:
15.
Nem hivott, csak bejelentette, hogy o a barataival lesz, es kerdezte en mit fogok csinalni. Mondom egyedul itthon nezem a plafont. Erre nem mondott semmit.
:(
2012. dec. 30. 23:44
17/37 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom a kedves hozzaszolasokat, aranyosak vagytok!
2012. dec. 30. 23:44
18/37 anonim válasza:
Sajnállak nagyon, biztosan vacak érzés lehet. De arra gondolj ezek után hogy ő nem érdemelt meg téged és egy sokkal szebb jövőt fogalmazz meg magadban. Fiatal vagy még. Ezek a csalódások tesznek felnőtté téged. Ezek a fájdalmak edzenek meg téged, és ezek a rossz kapcsolatok nyitják majd fel a szemed ahhoz hogy legközelebb jobban és tisztábban lásd meg az emberekben az igazi énjüket. Vacak érzés, de ez tesz jobb emberré téged. És még valami, Egy könnyet se ejts. Nem érdemli meg. Legyél mérges, toporzékolj, kiabálj ha úgy jobb, de ne legyél szomorú ilyen miatt. Tényleg jobbat érdemelsz nála. Ezt látatlanban is tudom. :)
19/37 anonim válasza:
Hát sajnálom nagyon:( Nem hiszem,hogy lenne így értelme a kapcsolatnak,hidd el,jobbat érdemelsz
20/37 A kérdező kommentje:
legginor , es utolso: koszonom szepen!!
2012. dec. 30. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!