Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom nem akarja velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom nem akarja velem tolteni a szilvesztert. 3 hete nem talalkoztunk, es azt mondta, holnap is inkabb a haverjaival lenne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 22:54
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Én több, mint 4 éves kapcsolatnak vetettem véget pár hónapja, pedig szerettem a barátomat... De néha muszáj ésszel is átgondolni a dolgokat, és bármennyire is fáj a döntés, a jövőre nézve mindenképp jobb lesz. Igaz nálunk nem ez volt a probléma, de hasonló. utána persze hónapokig jött utánam, hogy mennyire szeret, tudtam is, hogy igazat mond, de akkor is ha képes volt velem így viselkedni, akkor hiába... nem jöttünk újra össze, pedig ez nagyon nagyon nehéz volt.

De már tudom, hogy jól döntöttem, azóta megismertem egy olyan srácot, akiről korábban álmodni se mertem volna, hogy ilyen egyáltalán létezik, annyira illik hozzám. Szóval már ő a barátom, és ez a kapcsolat mindenféle értelemben boldoggá tesz, még sose éreztem magam ilyen felhőtlenül.

Jó persze általában több idő, mire az ember újra talál olyan párt, akivel jónak látna egy kapcsolatot, de nem is az itt a lényeg. Sok sikert!

21L

2012. dec. 31. 00:05
 22/37 A kérdező kommentje:

utolsonak:

4 ev az tenyleg sok, de jol dontottel.Akkor nekem a fel ev meg nme veszes. Nagyon szerencses vagy, hogy sikerult igazi part talalnod. Gratulalok :)

2012. dec. 31. 00:13
 23/37 anonim ***** válasza:
Neked is sikerülni fog hiszen még olyan kis fiatal vagy. Előtted az élet. Tudom hogy ezt már írtam, de fel a fejjel. Sikerülni fog neked is. :D Tudom hiszen nem te vagy az egyetlen olyan aki szenved valami miatt. Senki sem tud akkorát ütni mint az élet. De a mi dolgunk hogy felálljunk, jó döntéseket hozzunk amikor szükséges, és hogy átgondoljuk a dolgokat hogy mit tanulhatunk belőle. Ha rám hallgatsz, akkor készítesz egy listát amire leírod hogy mi kell neked. Nem baj ha hülyén hangzik, nem baj ha ostobának érzed magad, de ami azon a listán van az a te ideális pasid a TE személyre szabott "szőke herceged a fehér lovon" vagy barna vagy fekete, és csálészemű. :D csak vicceltem. A lényeg az hogy tudd mit akarsz és ne engedj belőle. Nekem bejött a módszer. :D
2012. dec. 31. 00:27
 24/37 A kérdező kommentje:
De mi van ha sosem jon el?
2012. dec. 31. 00:30
 25/37 A kérdező kommentje:
A lista egyebkent jo otlet , koszi :)
2012. dec. 31. 00:31
 26/37 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni eljön az. :D Méghozzá akkor amikor nem is számítasz rá és a legváratlanabb úton, módon, és eseményekkel. :) Én már csak tudom. Vigasztalásként mondom, hogy én a vőlegényemet 2 éve ismertem meg méghozzá a neten úgy hogy én Angliában ő pedig Magyarországon volt. Megismerkedtünk, összejöttünk, azóta boldogan élünk és az esküvőre készülünk. A lista a fontos dolog elsőnek. Utána jön a következő lépés hinned kell benne hogy megkapod. Ja és a páromnak is volt egy ugyanolyan listája és nekem is. :) Látod. Csak pozitívan kell hozzá állnod a dolgokhoz, és akkor összejön. Nem kell aggódni. Rád talál majd a szerelem, egy olyan férfi/fiú/pasi képében, akit megérdemelsz, csak meg kell látnod a lehetőségeket ott ahol amúgy nem szoktad. Nyisd ki a szemed, és lásd azt a temérdek lehetőséget ami előtted áll. :) Én tudom hogy nehéz most neked amiatt a fiú miatt, aki nem tart fontosnak, de fogd fel úgy a dolgokat mint egy tanulási folyamatot.Ami nem öl meg az erőssé tesz. Márpedig TE erős vagy. Tudom és te is tudod mélyen magadban. :) Csak észre kell venned.
2012. dec. 31. 00:45
 27/37 A kérdező kommentje:

En is Angliaban vagyok, remelem nekem is bevalik ami neked :)

Felek, hogy lemaradok rola, kifutok az idobol.

De probalok erot, hitet, es onbizalmat szerezni.

Sokat segitesz!

2012. dec. 31. 00:52
 28/37 anonim ***** válasza:
örülök hogy segíteni tudok. :) Nem kell aggódni tényleg. Nem maradsz le róla. Ha ez segít, nagymamámra is ráköszöntött a szerelem, pedig ő már nem mai csibe. :) Fel a fejjel. Minden rendben lesz. :) Csak pozitívan kell gondolkodni, és akkor minden rendben lesz. :)
2012. dec. 31. 00:58
 29/37 anonim ***** válasza:
amúgy a pasid véletlenül nem angol?
2012. dec. 31. 00:59
 30/37 A kérdező kommentje:
De az... honnan gondoltad?
2012. dec. 31. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!