Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az "igaziról"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az "igaziról"?

Figyelt kérdés
Létezik ilyen? Hogy találkoztok majd vele? Mint a filmekben? Vagy már megtaláltátok? hogyan?
2012. dec. 30. 22:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Kizárt, hogy létezzen. Legalábbis számomra. Ha mondjuk van a világon 7.000.000.001 ember, én vagyok az a páratlan.

F

2012. dec. 30. 22:12
 2/15 anonim ***** válasza:
nyugi, megfog találni, akkor amikor nem számítasz rá.
2012. dec. 30. 22:14
 3/15 anonim ***** válasza:
igen találkoztam vele,létezik,és saját hibámbol elvesztettem!....erre sokan mondják,hogy akkor nem igazi volt,de igen! mert az igazi egy esély mai max 2-3x adodik meg az életben,kérdées élsz e vele vagy elrontod mint én!
2012. dec. 30. 22:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy jöhetne már :/. 19/F
2012. dec. 30. 22:18
 5/15 anonim ***** válasza:

Egészen biztosan :) Ha nem is tinikorban találod meg, lehet, 60 évesen, vagy később akár, sőt, az is lehet, hogy nem találod meg, vagy ahogy az előttem szóló írta, elrontod a lehetőségeidet, de igen, van olyan ember, aki hozzád pont tökéletesen illik, és aki kiteljesít, akivel együtt vagy egész..

Az, hogy hogyan találkoztok, úgy-e, mint a filmekben, vagy valami hihetetlen bénázások sora után, az egyénfüggő, szerintem, hiszen minden ember és minden pár más és más.

Én viszont már megtaláltam, akit nekem rendelt az ég (úgy érzem), és nagyon remélem, hogy sosem veszítem el :)

2012. dec. 30. 22:18
 6/15 A kérdező kommentje:

de honnan tudod, hogy ő volt?

nekem azt mondták, hogy minden olyan lesz mint a filmekben.ez nagy hülyeség? mert ha nem hülyeség, akkor megtaláltam azt hiszem.

2012. dec. 30. 22:19
 7/15 anonim ***** válasza:

6

Ha megtaláltad, akkor mi is a kérdésed?:DD

2012. dec. 30. 22:38
 8/15 A kérdező kommentje:
hát h lehet e ilyen, vagy csak bebeszélem mert nagyon akarom, szeretem őt.
2012. dec. 30. 22:40
 9/15 anonim ***** válasza:

8

Igen, létezik, és igen sokszor olyan mint a filmekben-legalábbis az elején:D

2012. dec. 30. 22:41
 10/15 A kérdező kommentje:
de pl? a filmekben melyik jelenetekre hasonlít?
2012. dec. 30. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!