Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az "igaziról"?
Kizárt, hogy létezzen. Legalábbis számomra. Ha mondjuk van a világon 7.000.000.001 ember, én vagyok az a páratlan.
F
Egészen biztosan :) Ha nem is tinikorban találod meg, lehet, 60 évesen, vagy később akár, sőt, az is lehet, hogy nem találod meg, vagy ahogy az előttem szóló írta, elrontod a lehetőségeidet, de igen, van olyan ember, aki hozzád pont tökéletesen illik, és aki kiteljesít, akivel együtt vagy egész..
Az, hogy hogyan találkoztok, úgy-e, mint a filmekben, vagy valami hihetetlen bénázások sora után, az egyénfüggő, szerintem, hiszen minden ember és minden pár más és más.
Én viszont már megtaláltam, akit nekem rendelt az ég (úgy érzem), és nagyon remélem, hogy sosem veszítem el :)
de honnan tudod, hogy ő volt?
nekem azt mondták, hogy minden olyan lesz mint a filmekben.ez nagy hülyeség? mert ha nem hülyeség, akkor megtaláltam azt hiszem.
6
Ha megtaláltad, akkor mi is a kérdésed?:DD
8
Igen, létezik, és igen sokszor olyan mint a filmekben-legalábbis az elején:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!