Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszítek mindenkit?

Figyelt kérdés
Összejöttem a legjobb barátommal, ma vagyunk 2 naposak, dúl a láw nagyon szeretjük egymást, valahogy mégis azt érzem, hogy túl sokat veszítek/veszíthetek ezzel a kapcsolattal. Ő járt az egyik barátnőmmel(aki egyben osztálytársam), akkor is én ismertettem őket össze, aztán amikor szakítottak (nem miattam) én vigasztaltam a bnőm, támogattam, éjszakákat maradtam fent miatta mert nem tudott aludni és egyfolytában csak sírt pedig ő csalta meg a (mostmár) barátomat és emiatt szakítottak, de bnőm azóta is szereti elvileg és visszavárja.. Nekem ekkor még egy 2 éves kapcsolatom volt, aminek viszont már a mostani barátom 'miatt' lett vége. Azóta sem bánom, de még csak most gondoltam bele, hogy a barátnőm és az egész osztály hogyan fognak erre reagálni? Nem fognak kiutálni? Vajon megér ennyit ez a kapcsolat? Hiszen ha ennek egyszer vége akkor ráment egy csomó emberrel (na meg vele is) a barátságunk.
2012. dec. 30. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
sz.rni bele a nagyvilágba.
2012. dec. 30. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
ezt így elolvasva ::már benne van a szakítás előszele.........
2012. dec. 30. 18:21
 3/8 Dorky ***** válasza:

"bnőm azóta is szereti elvileg és visszavárja."

és összejöttél vele??? pff

Nem lesz gond, mert innen kezdve már nem a barátnőd:) Vele kellett volna ezt megbeszélned legelsőnek, még mielőtt összejöttetek!!!!!

2012. dec. 30. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:

"Vajon megér ennyit ez a kapcsolat?"

Ezt pont, hogy csak te tudod eldönteni. Ha magamat helyettesíteném be a helyedbe és a barátomat a tied helyébe, akkor nekem maximálisan megérné (mi is "csak" jó barátokként kezdtük).

Kezdjük ott, hogy a barátnőd egy hülye, megcsal valakit, utána meg vinnyog. Valószínűleg akkor sem ment volna vissza hozzá a fiú, ha nem veled jött volna össze, mert hát valljuk meg, eljátszotta a bizalmát.

Az osztályodnak meg gyakorlatilag semmi köze hozzá, hogy te kivel vagy.

2012. dec. 30. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

Barátnő barátja tabu-még akkor is ha ők már nincsenek együtt.

Gyenge jellemű selejt vagy-és ennyi:)

2012. dec. 30. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
2-eske pacsit neked:DD
2012. dec. 30. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első kommentnél a válasz (minden kérdésre ami van) :)
2012. dec. 30. 18:28
 8/8 A kérdező kommentje:

3#

Ha valaki megcsal valakit akkor jön nálam a kérdés, hogy vajon mennyire szereti? Arról nem én tehetek, hogy egyszerre 2 pasit szédített és belebukott. Szóval nem értem miért kellett volna megkérdezni...

4#

Köszönöm a választ, igazad van! :)

5#

Gratulálok, hogy ennyiből megítélsz, te biztos nagyon jó ember vagy. :)

2012. dec. 30. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!