Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszítek mindenkit?
"bnőm azóta is szereti elvileg és visszavárja."
és összejöttél vele??? pff
Nem lesz gond, mert innen kezdve már nem a barátnőd:) Vele kellett volna ezt megbeszélned legelsőnek, még mielőtt összejöttetek!!!!!
"Vajon megér ennyit ez a kapcsolat?"
Ezt pont, hogy csak te tudod eldönteni. Ha magamat helyettesíteném be a helyedbe és a barátomat a tied helyébe, akkor nekem maximálisan megérné (mi is "csak" jó barátokként kezdtük).
Kezdjük ott, hogy a barátnőd egy hülye, megcsal valakit, utána meg vinnyog. Valószínűleg akkor sem ment volna vissza hozzá a fiú, ha nem veled jött volna össze, mert hát valljuk meg, eljátszotta a bizalmát.
Az osztályodnak meg gyakorlatilag semmi köze hozzá, hogy te kivel vagy.
Barátnő barátja tabu-még akkor is ha ők már nincsenek együtt.
Gyenge jellemű selejt vagy-és ennyi:)
3#
Ha valaki megcsal valakit akkor jön nálam a kérdés, hogy vajon mennyire szereti? Arról nem én tehetek, hogy egyszerre 2 pasit szédített és belebukott. Szóval nem értem miért kellett volna megkérdezni...
4#
Köszönöm a választ, igazad van! :)
5#
Gratulálok, hogy ennyiből megítélsz, te biztos nagyon jó ember vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!