Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek szép?

Figyelt kérdés
hülyén fog hangzani de nemtudom hogyan lehetnék szép.. eddig nem volt nagyon ilyen problémám vagyis hogy több barátom is volt, többen is akarnak/akartak járni velem. igaz volt hogy visszautasítottak de van 1 srác aki nagyon belémtaposott.. úgy értem hogy ilyen 'alakulóba' voltunk, de még nemtudtunk találkozni és a héten sikerült és mégse vagyok az esete.. meg hogy képen jobban nézek ki, pedig a képen semmi szerkesztés semmi nemvolt.. és ez tök rosszul esett..fuu nagyon.. 2 napja ezmiatt sírok főleg h a srác az számomra elég különlegesnek tünt.. és nagyon rossz.. eddig sem volt nagy önbizalmam mostmeg.. teljessen letörtem,sehova nem akarok menni:S 16/L
2012. dec. 30. 01:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

így-

[link]

2012. dec. 30. 01:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha küldesz képet, mondok véleményt :). Lehet csak egy tahót fogtál ki. 19/F
2012. dec. 30. 01:11
 3/12 anonim ***** válasza:
A szextől szépül az ember. Dugjál sokat.
2012. dec. 30. 01:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Gyere, majd én megvigasztallak.
2012. dec. 30. 01:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Ritka nagy szemét volt... Mégis mi volt rajtad más élőben, mint a képen?
2012. dec. 30. 01:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Sz@rni rá,jön majd másik.
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha tudod,hogy legyél csúnya,akkor azt is tudod,hogy legyél szép.Csináld az ellenkezőjét!:D
 8/12 anonim ***** válasza:
A szépség egyén kérdése is. Ami az egyiknek nem tetszik, az a másiknak igen. Ne játszd meg magad, ne akarj másnak kinézni mint ami vagy. Biztosan lesz egy olyan pasi akinek úgy fogsz tetszeni ahogy vagy.
2012. dec. 30. 01:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Nehogy már egy ilyen pitiáner alak miatt sírj...

Ha neki ez számít akkor nem is szeret téged.

Én ha valakit szeretek, akkor nem a képét me ahogy kinéz, hanem az egész lényét, úgy ahogy van. Emiatt kár szomorkodnod. Biztos, hogy szép lány vagy, inkább ne törődj az ilyen felszínes alakokkal.

2012. dec. 30. 01:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Mekkora paraszt mar az ilyen?! Nagy az Isten allatkertje, es meg mindig vannak felfedezetlen fajok... -.-

Ne foglalkozz vele, az ilyen egyaltalan nem erdemel meg Teged, majd oregkoraban megnezzuk, hogy o hogy fog kinezni.:D Neked meg fel a fejjel, mert egeszen biztos, hogy szep vagy es talalni fogsz egy olyan fiut, aki szeretni fog Teged mindenhogy, kivul-belul, szorostul-borostul. Ezt a felszines alpari parasztot meg felejtsd el!;D

2012. dec. 30. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!