Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap fogja megkapni?

Figyelt kérdés
ma este küldtem a pasimnak egy nagyon intim mmst. és ez már lassan 1 órája volt. és még mindig kiírja h küldés. és az egyenlegem is ugyanannyi mint volt. magyarul nem küldte el. ha most nem küldte el, akk lehetséges h hajnalban vagy kora reggel jön meg?? mert akkor lehet h felébred rá, vagy legrosszabbik esetben az anyja nézi meg.
2012. dec. 29. 23:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Figyelj,az előbb írtad,hogy nem küldte el.Akkor mi a jó élet fog neki megjönni??
2012. dec. 29. 23:47
 22/30 A kérdező kommentje:
lehet késik pár órát mert szar a hálózat vagy akármi.
2012. dec. 29. 23:48
 23/30 anonim ***** válasza:
Most még egyszer megkérdezem.Elküldte,vagy nem küldte el?Mert ha nem küldte el,akkor sajnos van egy olyan hülye tulajdonsága,hogy akár jó a hálózat,akár rossz,a büdös életben nem kapja meg.Vágod?
2012. dec. 29. 23:50
 24/30 A kérdező kommentje:
szal akk nincs olyan h késik pár órát és utána jön meg? vagy olyan h nekem még mindig kiírja h nem küldte el és neki már megjött? am azt írta ki h még mindig küldi. és az egyenlegem ugyanannyi amennyi volt. nem vett le róla.
2012. dec. 29. 23:53
 25/30 anonim ***** válasza:
Deehogynincs!Nem tudtam,hogy a Sárospatak-Budapest IC-ről beszélsz.De,lehet hogy meg fog jönni.Neki az étvágya,nekem meg a havim,mert egy fekete lyukból több fény jön ki...És igen,a szolgáltatók olyan jó szivűek,mivel úgyis karácsony ideje van,ingyen mms a népnek!Részvétem a barátodnak!Részemről jó éjt.
2012. dec. 29. 23:58
 26/30 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de milyen prosztó az anyja hogy más magánügyében vájkál?

Én is voltam kamasz, nekem is volt telefonom, de teljesen magától értetődő volt, hogy anyámnak semmi joga beleolvasni, egyszerűen mert paraszt dolog.

2012. dec. 30. 00:02
 27/30 anonim ***** válasza:
jééézusom te nehéz eset vagy:))miért kell értetlenkedni?még egyszer elküldöd neki vagy kitörülöd a nem elküldött mmst,vagy odamész a pasidhoz és élőben prezentálod,élethű méretben a dolgaidat....
2012. dec. 30. 00:12
 28/30 anonim ***** válasza:

"miért ha kiszedem akk nem küldi el neki?"

"ha elküldte akk azt szokta kiírni h elküldve"

"megcsináltam és basszus nem küldte el. akk viszont reggel tájt fog megérkezni neki"

"csak reménykedni tok h nem más nézi meg elöbb mint ő"

"lehet késik pár órát mert szar a hálózat vagy akármi."

"szal akk nincs olyan h késik pár órát és utána jön meg?"

Mindez külön-külön adott válaszokból, így, egymás után.

Külön imádnivaló, ahogy azon pörögsz, hogy NEM küldte el, majd mindig rákontrázod, jajj, akkor reggel kapja csak meg.

Nem vagy te véletlenül ilyen műkörmös, szolis szőke titkárnő?

2012. dec. 30. 00:20
 29/30 A kérdező kommentje:
bárcsak titkárnő lennék :D
2012. dec. 30. 20:53
 30/30 anonim ***** válasza:
Anyuci mit szólt? :)
2012. dec. 30. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!