Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap fogja megkapni?
Figyelt kérdés
ma este küldtem a pasimnak egy nagyon intim mmst. és ez már lassan 1 órája volt. és még mindig kiírja h küldés. és az egyenlegem is ugyanannyi mint volt. magyarul nem küldte el. ha most nem küldte el, akk lehetséges h hajnalban vagy kora reggel jön meg?? mert akkor lehet h felébred rá, vagy legrosszabbik esetben az anyja nézi meg.2012. dec. 29. 23:19
1/30 okoska31 válasza:
lefotóztad a "csúnyádat" és elküldted? áááá, nem lesz ciki, ha az anyja nézi meg...:)
2/30 anonim válasza:
miért nézné az anyja a telefonját?
3/30 A kérdező kommentje:
mert szokta néha nézni a telefonját. de akk nem is fogja elküldeni ha eddig sem küldte el? vagy késöbb több mint valószínű h megkapja?
2012. dec. 29. 23:23
4/30 anonim válasza:
Nem lehet,hogy hálózati probléma van?Vagy csak simán lefagyott a küldés?Emlékezetem szerint,ugyan úgy elmegy,mikor küldöd,mint az sms,de lehet én emlékszek rosszul.
6/30 anonim válasza:
nem fog átmneni rossz mms beállítás
7/30 anonim válasza:
Szedd ki a SIM kártyádat éjjelre.
8/30 A kérdező kommentje:
miért ha kiszedem akk nem küldi el neki?
2012. dec. 29. 23:28
10/30 A kérdező kommentje:
de ha elküldte neki akk nekem miért azt írja még mindig h küldés? ha elküldte akk azt szokta kiírni h elküldve
2012. dec. 29. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!