Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a gondom,hogy mióta együtt vagyok a barátnőmmel (már majdnem 2 éve) azóta folyton minden kis hülyeségen felkapja a vizet, és engem okol mindenért. Az elmúlt időben meg még jobban rájött, pár hete is amikor együtt voltunk a suliban, megkérdeztem tőle,hogy az egyik osztály társa,hogy jár azzal a lánnyal? Mert egymástól 2m-re álltak és rákérdeztem.. na mindegy, és ezen is neki állt hőbörögni,hogy mit érdekel az engem meg mit tudom én.. eléggé zavaró ez nekem, és sokszor el is távolodok tőle inkább, amikor neki áll ordibálni velem meg vagdalózni össze vissza.. ha valaki tudná,hogy miért lehet ilyen, azt megköszönném!2012. dec. 29. 23:08
1/4 anonim válasza:
Mert egy hisztis kis p*csa, és érzi hogy nyeregben van.
Bocs, de ez a véleményem.
3/4 anonim válasza:
egyszer kezdj el te is üvölteni, mutasd meg, hogy rajtad van a gatya, nem rajta, és helyre áll az univerzum rendje :o szerintem akkor észreveszi magát
4/4 anonim válasza:
mert rád unt, csak még magának sem ismeri be és már a létezésed is idegesíti, csak fosik bevallani talán még magának is....sajnálom öreg, ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!