Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek bejönnek az ilyen lányok?
Szeretitek ha egy lány magabiztos ,önálló ,van saját véleménye éxs gondolata amiért kiáll, néha öntörvényű,sokat beszél,ha laza de mégsem bunkó.Ha néha túlságosan is szókimondó?
/L
Legalább korrekt
szóval igen
persze ha nem bunkó:)
Sokat beszél? ÚRISTEN! Az öngyilkosság lenne :)
Viccet félretéve, igen bejönnek az ilyen lányok.
Legjobb :)
A szókimondással nincs gond. Csak önfejű ne legyél. Ha hallgatsz néhány emberre (de nem úgy mondom, hogy követed az utasításaikat, csak fontolóra veszed amit mondanak) akkor biztos nincs gond. Ezt csak azért mondom, mert nem derült ki egyéertelműen. Sajnos vannak olyan lányok akikre az ész érvek sem hatnak és meg vannak győződve róla, hogy ők okosak. Egyébként ha valóban így van minden amit leírtál, akkor téged a "ritka" kategóriába soronálnak ;)
Talán az öntörvényű rossz szó:D Inkább úgy értettem hogy ha azt mondja hogy ismerkedésnél nem megy tovább egy csóknál akkor nem fog engedni és megvannak a maga határai amit ilyen esetekben nem lép át. de ha már benne van a párkapcsolatban akkor sem akaratos vagy ilyenek csak határozott de simán kompromisszumot tud kötni és megérti a másik fél akaratát szabályait is.:D
nem tudom jobban kifejezni magam :D szóval értitek nem?:D
Szóval nem az a könnyen irányíthtó típus:)
Nem vagyok önfejű...vagyis szerintem nem:D
És ha valai azt mondja hogy hülye vagyok vagy bármit akkor azt átgondolom hogy az illetőnek lehet hogy igaza van. Szóval ezzel nincs gond,van önkritikám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!