Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejönnek a félénk vasalt hajú srácok?
Én imádom a vasalthajú fiúkat :)Ha meglátok egy fiút vasalt hajjal, mindig nagyon megnézem! És egyáltalán tartom őket b.zisnak.
19/L
Ha jól áll, akk semmigond nincs vele, sőt... :)
A félénkség sem mindig rossz...legalább nem olyan egoista, bunkó, nagypofájú party-egyed, mint manapság sokan. (és nagyobb lehet az esély rá, hogy nem váltogatja a barátnőit, bár ez emberfüggő). A haj szerintem tényleg mindegy, hogy milyen, az a lényeg, hogy jól nézzen ki vele az illető (én mondjuk a nagyon rövid hajú fiúkat nem preferálom, mégha jól is áll nekik). 17l
katonaság.....0-s gép vajon hol a francban vannak?
xd de valószínűleg akk normális vagy valamennyire :)
vasalt hajat én is szeretem, de azt nem bírom, ha belelóg a képébe totálra-tehát az a halál emos- ha nem nyavalyogsz, hogy milyen szar az élet, akk lehet bejönnél.....................az ajtón xd >.< nem hiába van 50 kilós kutyám, de nyugi, na csak viccelek, legalább nem vagy köcsög ezek szerint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!