Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejönnek a félénk vasalt hajú srácok?
"Nagyon nem! 19 évesen már elég idős vagy ahhoz, hogy ebből kinőjél! Ne vasald a hajad, ne vegyél cső gatyát és menjél sportolni valamit. Mi vagy te 14 éves kislány?"
Uhh na ettől full ideges lettem.Mivel nem az a kérdés,h hogyan változzon meg,hanem h kinek jön be.Másik meg hogy UTÁLOM,ha külsőről ítélnek.oké,tutira tükrözi valamennyire a belsőjét,de nekem ezerszer jobban bejönnek az olyan srácok,mint a kérdező.az egoista páva stílusú kis divatb.zik 1mm-es hajjal engem taszítanak.És nagyon fontos nekem,hogy mennyire aranyos és figyelmes velem..nem minden a külső..régebben csináltam,h amikor megláttam egy kinézetre "tökéletes" srácot,egyből megtetszett..de amikor megszólalt..inkább hagyjuk is :D Szóval nekem a kisugárzás 1000x fontosabb.Néha meg is lepődök magamon,h milyen emberek jönnek be mostanában,mert nem néznek ki jól,de iszonyú szexisek a stílusuk miatt ,szóval tulajdonképpen mégiscsak jól néznek ki.Amúgy meg egy férfi nem attól férfi,hogy van rajta 30 kg izom,meg hogy akkora az önbizalma,h egy semminek érzem magam mellette.Sokkal inkább attól lesz férfias,h udavrias nem csak a barátnőjével hanem minden lánnyal,és tisztel másokat és jólnevelt.Röviden:Igen,nekem tuti bejönnél.Főleg ha van benned valami különleges is.imádom az izgalmas,nem hétköznapi srácokat :] 17/L
A félékek igen csőgatya hát max fekete színben hajvasalás?
Ha kedves vagy akkor igen de így külsőre ..érdekes.
12 akkor Te most a kérdésre válaszoltál? Mert ezt sem kérdezte senki!
A másik, hogy különleges nem attól lesz valaki, hogy felhúzza az egyenruhát, mint a kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!