Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dontworry kérdése:
Fiúk, nektek bejönnek azok a lányok akik értenek a kerti munkákhoz?
Figyelt kérdés
Pl. tudnak fát vágni ásni meg miegymás.
Merthogy a mai lányok inkább a f*szt fogják mint a kapanyelet...:D
2012. nov. 24. 13:56
1/7 anonim válasza:
én jobban szeretem, ha a farkam fogják, de ha gondolod feláshatod a kertet:D
2/7 anonim válasza:
Jó, ha egy lány több mindenhez is ért, de mivel az ismerkedés során vélhetően párt, és nem ház körüli munkát akarsz találni, szerintem ne ezzel kezd a mondandódat. :)
3/7 anonim válasza:
Csirkét vágni szerethetne, mert az nálunk elég gyakori program... Meg jól főzni :D
Amúgy csak a (pláza)ribik meg a kitartott nők azok akik csak a f-szt fogják - igaz ők ebből élnek.
4/7 anonim válasza:
Hát sztem azért nem árt ha ért ilyesmihez. Nem azt mondom hogy vezessen traktort, meg kombájnoljon, de azért egy kis kertet illik fenntartani sztem. :D
5/7 anonim válasza:
Hát.. remélem még fiatal vagy, és hamar elrángat valaki abból a környezetből(Hozzám jössz?XD) Mert ezek egyáltalán nem nőies, hanem férfias munkák. A most még csinos alakod ezektől a nehéz fizikai munkáktól megemberesedik, aztán nem lesz kinek a f*szát fognod=nem fogsz kelleni senkinek.
6/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem arra gondolok hogy minden nap végzi ezeket a munkákat! Csak azért tudja hogy mi van. :) Érted, én pl. csak ritkán dolgozok ilyeneket mert inkább főzök bent:D csak azért kíváncsi voltam 14/L
2012. nov. 24. 16:17
7/7 anonim válasza:
nekem bejönnek az ilyen lányok 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!