Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 tűz között. Mit csináljak?
tehát most ért véget az egyik kapcsolatom pont karácsonykor...mert a lány(nevezzük A-nak) azt mondta, hogy neki túl furcsa ez az egész, hogy ilyen "harmónikus kapcsolata van" és időt kért , hogy átgondolja képes e komoly kapcsolatra erre én azt mondtam ,hogy ez egy hülyeség, és más a bajj csak nem mondja meg.. ezért őt kidobtam 1,5 hónap.
Viszont volt még egy barátnőm még ő elötte(7hónap) ők régen jó barátnők voltak , de össze vesztek...és most a volt elötti volt barátnőm(B) is akar valamit, de azt mondja hogy nem akar második lenni , mert mi úgyis kibékülünk az A val<-ez a helyzet azért furcsa mert a B-régen dobott engem.
De a másik(A) meg nem rég jelezte, hogy akar velem beszélni.. én akartam vele békülni(nem sikerült) de igazából csak a szex miatt, ami nem teljessen jól működik köztünk ő ugyanis ,ha minden igaz nem tud elélvezni ez miatt sokszor veszekedtünk és hát nem tudom kicsit most komolyan mondom ez rémiszt benne.. 2 órákon keresztül szoktam dolgozni rajta és mikor pont elmenne újra kezdődik az egész, de mégis jobban bírom ezt a lányt nem csak a szex miatt (az én részemről vele a legjobb) de vele sokkal jobban el is vagyok mindegy(háttérinfo)...de most még is ő akar velem beszélni/békülni nem tudom.
És már azt se tudom mivan , vagy mi a helyzet...nem tudom mit csináljak csak kivülről figyelem az eseményeket.
A B-elakar jönni hozzám, de ha eljön tuti megkefélem...az A- val meg azt se tudom mivan neki amúgy van egy gyereke.
Lényegében:
Az A: kib**ott jó csaj, van esze ,jobb vele a szex, tökéletes köztünk a kommunikáció, csak kicsit érzéketlen-28 éves
A B: Nem olyan jó csaj, hát ku*va hülye, vele is jó a szex, csak tényleg nagyon hülye,érzelgős beszélni nem tudunk csak átmeneti dologra jó-26 éves
De van egy C: ez csak a végső esetre...ő 18 éves tini hülye p*a magyarul csak a szex...de ő meg megvan őrülve
Én 20 éves vagyok amúgy..
Szóval egy szóval mi a F*sz van? leírni is nehéz volt..
Őszintén? mindhárom kuka-de mindegyik, az írásod alapján.
Ennél a nőknél ezerszer jobbakat tudsz találni..
Hát egyik sem jó szerintem.
De te sem vagy egy úriember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!