Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Kell-e/Lehet-e ezen még mit megmagyarázni?
Külön töltöttük a Karácsonyt.Az első napokban én hívtam, aztán rá bíztam a dolgot.Vártam, de egyszer sem hívott fel, még csak egy üzenetet sem küldött.Nem beszéltünk.Aztán tudattam vele, mennyire megbántott, erre persze egyből jöttek a hívások és az sms-ek.
Ezek után én még sem tudom elhinni neki, hogy valóban fontos vagyok számára és szeret.
Túldrámázom, vagy más is így érezne a helyemben? Hogyan tovább?
Biztosan én is megbántva érezném magam. Beszéljétek meg majd személyesen, hogy miért nem keresett. Lehet, hogy így Karácsony alkalmával sokan hívták, üziztek neki és csak egy kis csendre, nyugira vágyott. Ne vedd személyes sértésnek szerintem.
25/L
A családjával töltötte a Karácsonyt.Ez volt az indok.
Nem hiszem, hogy egy egészséges párkapcsolatban napi egy sms-t vagy legalább 2 naponta 5 perc telefont nem lehet rászánni a másikra.Pihenés ide, vagy oda.
Ha még Karácsonykor sem jutok eszébe, akkor ezen szerintem nincs mit megmagyarázni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!