Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres meg állandóan ugyanazzal, ha sosem tudott lefektetni?
Sziasztok!
Van egy elég bonyolult kapcsolatom. A srác mindig ugyanazt játssza el. Megkeres. Azt mondja, hogy szeret, nem tud elfelejteni. Majd pedig le se szar. Eddig 2x játszotta el velem, és most megint kezdi. Sajnos 2x el is hittem, mert szerelmes vagyok belé :( De olyan sok fájdalmat okozott, hogy többször nem tudom elviselni. Nem akarom ezt többször. Arra megy, hogy lefektessen, de már július óta nem megy neki. Akkor mégis miért játszik még mindig velem?
Hát b_zdki..
Miért foglalkozol vele? Tudod hogy csak meg akar b*szni..kihasznál,stb,nem érdemel meg..
Mert pasiból van és nem talál mást igy járt mond neki hogy nem akarod látni többet azt kész
22 f
mert le akar fektetni, ennyire egyszerű a helyzet
minimális energiabefektetéssel beforgat téged, rajta jár az agyad, ő meg pont ezt akarja, aztán majd egy gyengébb pillanatodban, amikor elhiszed, hogy ez egy kapcsolat, akkor beveri neked a kékerest
állj a sarkadra és még csak ne is vitatkozz vele erről, rekeszd ki az életedből
Ilyenkor határozottnak kell lenni! Az hogy félsz természetes, de azt azért ne feledd el hogy ha nem sikerül a dolog úgy ahogy tervezted a jövőben nem fogtok úgysem beszélni. Így már nincs is miért félned.
A legrövidebb út az egyenes. Mond el neki hogy mit érzel ill. mit gondolsz jelenleg a kettőtök viszonyáról. Utána a tettei úgyis minősítik majd, hogy mire akar veled jutni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!