Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért keres meg állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres meg állandóan ugyanazzal, ha sosem tudott lefektetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy elég bonyolult kapcsolatom. A srác mindig ugyanazt játssza el. Megkeres. Azt mondja, hogy szeret, nem tud elfelejteni. Majd pedig le se szar. Eddig 2x játszotta el velem, és most megint kezdi. Sajnos 2x el is hittem, mert szerelmes vagyok belé :( De olyan sok fájdalmat okozott, hogy többször nem tudom elviselni. Nem akarom ezt többször. Arra megy, hogy lefektessen, de már július óta nem megy neki. Akkor mégis miért játszik még mindig velem?

2012. dec. 28. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Hát b_zdki..

Miért foglalkozol vele? Tudod hogy csak meg akar b*szni..kihasznál,stb,nem érdemel meg..

2012. dec. 28. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Mert pasiból van és nem talál mást igy járt mond neki hogy nem akarod látni többet azt kész

22 f

2012. dec. 28. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:

mert le akar fektetni, ennyire egyszerű a helyzet

minimális energiabefektetéssel beforgat téged, rajta jár az agyad, ő meg pont ezt akarja, aztán majd egy gyengébb pillanatodban, amikor elhiszed, hogy ez egy kapcsolat, akkor beveri neked a kékerest

állj a sarkadra és még csak ne is vitatkozz vele erről, rekeszd ki az életedből

2012. dec. 28. 23:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbáltad vele megbeszélni a dolgot? Mármint hogy miért is hülyít téged? Sokszor meglepődne az ember hogy a kommunikáció mikre nem képes...
2012. dec. 29. 10:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam célozgatni, de általában mikor elhívnám beszélgetni tök passzív, és nem akar velem lenni. Egyébként kicsit félek, hogy megaláznám magam előtte.
2012. dec. 29. 10:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Ilyenkor határozottnak kell lenni! Az hogy félsz természetes, de azt azért ne feledd el hogy ha nem sikerül a dolog úgy ahogy tervezted a jövőben nem fogtok úgysem beszélni. Így már nincs is miért félned.

A legrövidebb út az egyenes. Mond el neki hogy mit érzel ill. mit gondolsz jelenleg a kettőtök viszonyáról. Utána a tettei úgyis minősítik majd, hogy mire akar veled jutni...

2012. dec. 29. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha igazi puncivadász akkor az érzelmek bevallása felkérés is lehet neki a táncra.. tudni fogja hogy elég eljátszania a szerelmest pár napig és meglesz a csaj. Ha eddig nem kellettél neki az egyértelmű jel hogy nem lehet kapcsolat. Már rég összejött volna ha lehetett volna ezért én azt tanácsolom hogy felejtsd el egy életre.
2012. dec. 30. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyan ebben a helyzetben voltam, két évig elviseltem hogy tiszteletlen volt velem stb, mert szerettem, és azt reméltem, egyszer csak majd rájön, főleg ha nem adom meg neki amit akar, hogy nem csak testileg kellek neki. Nemrég újból eljátszotta a " ugyanmár csak egy kis baráti szex" dumát, és akkor begurultam, megmondtam neki hogy szánalmas stb stb. azóta nem si beszélünk, de én egyáltalán nem bánom, nyugisabb lett az életem. Az ilyen embereket jobb kerülni, hidd el, mert csak bajt okoznak.
2013. jan. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!