Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legtöbb GYK. -s magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

A legtöbb GYK. -s magányos lány/hölgy Budapestről van?

Figyelt kérdés
Tudom kicsit furcsán hangzik a kérdés, de a legtöbb nő tényleg Budapestről származik akik itt vannak fenn, és ha már megkérdeztem akkor azt is megkérdezném, hogy miért vannak egyedül, mert tudtommal Budapest nem egy kicsi hely. :)
2012. dec. 28. 18:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én is észrevettem ezt, csak a férfiakkal kapcsolatban, hogy a legtöbb állítólag "normális" típus pesti..
2012. dec. 28. 19:07
 12/23 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog.
2012. dec. 28. 19:24
 13/23 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

A választ az utolsónak szántad, vagy a kérdésemre? :D

Utolsó előtti válaszoló:

Azt passzolom, hogy ott Pesten milyenek az emberek, de csak halkan megjegyezném, hogy itt a kisvárosokban is vannak normális, és hűséges pasik, csak hát különféle okok miatt "nehezebben" veszik észre őket a nők. :)

2012. dec. 28. 21:17
 14/23 anonim ***** válasza:
a 11-re
2012. dec. 28. 21:21
 15/23 A kérdező kommentje:
Ezt valamelyest örömmel hallom utolsó, bár szerintem Pesten is előfordul normális férfi, csak ugyan annyira ritka, mint a "normális" nő a kisvárosokban. :) Valahogy ezt a 2 dolgot 2 összehozni, és akkor szerintem a legtöbben boldogok lennénk. Vagy a nőknek kéne kimozdulni Budapestről és a kisvárosokban/kistelepüléseken körbe nézni, vagy a férfiaknak kéne egyenest felmenni Budapestre. :D De amúgy, szerintem mindenhol lehet találkozni normális(nak) emberekkel, csak azok mostanában nagyon ritkák a média, a környezet, és még sok egyéb tényező hatásának következtében. :S
2012. dec. 28. 21:36
 16/23 anonim ***** válasza:
hát én is leszarnám a többit, ha boldog lennék
2012. dec. 28. 21:37
 17/23 anonim ***** válasza:

Na mert aztán Pesten olyan sok a normális nő.Na ne nevettess.:D

Szerintem a kisvárosi lányok/nők általában normálisabbak.

De azért Pesten is akad normális lány,csak győzze az ember megtalálni őket.:)

2012. dec. 28. 21:43
 18/23 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak tudod sokan hangoztatják azt, hogy párkapcsolat nélkül is lehet boldog az ember, de ez szerintem egy nagy kamu. Próbálkozhat az ember elhitetni magával, hogy párkapcsolat nem kell számára, vagy megpróbálja mással helyettesíteni, vagy másra koncentrálni (pl. hobbi), de ez szerintem még jobban elnyeli az embert, még végül már nem is érzi szükségletét a párkapcsolatnak, de ez így nem megoldás, de az se, hogy megállíthatatlanul keresi azt a bizonyos párkapcsolatot. Valahol a kettő közt kéne megtalálni a dolgokat. :)
2012. dec. 28. 21:44
 19/23 anonim ***** válasza:
a kérdés a gyk-sokra vonatkozik
2012. dec. 28. 21:44
 20/23 A kérdező kommentje:

#17-es hozzászóló:

Nem akartalak meg nevettetni direkt, de örülök, hogy jó kedved lett. :D

Őszintén megmondva fingom sincs úgymond a Budapesti nők többségéről, ugyanis én egész életemben 2-szer jártam Budapesten, de az is általános iskolában volt, de azt azért elhiheted nekem, hogy itt a kis városokban is eléggé elterjedt ez a "13 éves vagyok, és kiteszem a 2 szúnyogcsípést" stílus. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nincsenek normális nők itt a kisvárosokban, de azért jól oda kell figyelni, hogy kivel ismerkedik össze az ember, mert könnyen pofára ejthetik.

2012. dec. 28. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!