Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az van, h a barátnőm nem elégedett a külsejével, pontosabban fogalmazva: egyáltalán nem elégedett. És erről hogy tudnám őt meggyőzni, hogy nincs igaza és nyugodtan feloldódhat előttem, nincs mit szégyelnie?
Pedig kerek popó, gyönyörű mellek, vékony csipő, szép karok, stb...szóval szerintem pont egy ideális külsővel rendelkezik, és biztos vagyok, h Ő egy "utcán visszanéznek rá a férfiak" tipus. Az én szemeben főleg 10/10:D
Szal, hogy tudnám őt erről "meggyőzni", vagy elhitetni vele, h nálam ő a NUMBER ONE??
Mert amikor találkozunk mindig éreztetem h gyönyörű és szeretem. Simogatom, bókolok neki.És nem az, h nem hisz nekem, csak szeretném ha tényleg elhinné nekem, hogy gyönyörűnek látom és ne ismételgesse folyton, hogy jaj kicsi a mellem meg nem vagyok szép..
Köszi a válaszokat előre is.
22/F
Köszönöm a válaszokat, tényleg rendesek avgytok, de már mind1..késő..Tegnap este az anyuja választás elé állította: Vagy a suli vagy a pasizás....szerintetek melyiket válassza???De a sulit is kell, egyértelmű.
Így jártam,érdekes szülői felfogás....
:((((((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!