Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van velem? Ez meddig lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Ez meddig lesz így? Nem tudom hogyan éljem az életem? Hogyan legyek magabiztos, vagy mi kell hozzá hogy ne legyek ilyen?!

Figyelt kérdés
23 éves vagyok.egy jóképű srácnak tartanak. elvileg sok lányt megkaphatok stb.. én ezt nem teljesen érzem így. ha megismerek egy lányt és mondjuk történik valami közöttünk utána nem bírom elengedni.. már egy ideje van barátnőm ,de mellette szégyen vagy nem ismerkedem.. az utóbbi fél évbe megismertem 3 lányt akivel volt ez az. van 1 lány akit azóta nem tudok felejteni. ő összejött volna nyáron velem ,de én nm tudtam lépni. nagyon jó vele együtt lenni de már nem érdeklem. amúgy is messze lakunk egymástól de akkor is..miért vagyok idegbeteg folyton ha lányról van szó? ha otthagynak vagy szakítanak velem nem tudom feldolgozni 23évesen.. a forróság elönt és nagyon rossz...most hogy ez a lány tisztázta velem h nem akar semmit már teljesen össze vagyok törve.. mivel az van bennem hogy nincsen több értelmes szép lány... én nem sokat ismerek...lehet velem van a baj,elkéne hinnem hogy jóképű normális srác vagyok,aki sok mindenkit megkaphat?! de akkor se jó valami..de mi?..
2012. dec. 28. 13:27
 1/4 Patrik24 ***** válasza:
Nagyon egyszerű a megoldás: alakíts ki olyan életet ahol mindig új emberekkel ismerkedsz, munka vagy hobbi által, ennyi az egész.
2012. dec. 28. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Élményparkban dolgozom ahol azért elég sokan megfordulnak,és olyan helyen ahol minden adatot megtudok róluk stb.. és ha hiszed ha nem kb ezt a 3 lányt ismertem meg ott 5 hónap alatt..akik megfogtak..
2012. dec. 28. 13:39
 3/4 Patrik24 ***** válasza:
Bocs, de akkor a személyiségedben van a hiba, zárkózott vagy és egyébként is, a leírásod alapján nem a sikeresség oldaláról látod a dolgokat.
2012. dec. 28. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Naponta kb. 20-30-szor hallom, hogy mennyire szép vagyok. Modellkedek, de nagyon csúnyának érzem magam. Valószínűleg valamilyen gyermekkori sérülés miatt nincs önbizalmad vagy csak nagyon érzékeny vagy. És a szakításban azt nem szereted, hogy azt érzed nem kellesz neki, mert nem vagy elég jó. 18/N
2012. dec. 28. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!