Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gondoskodás, intelligencia,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoskodás, intelligencia, szépség. Miért nincs együtt ez a három tulajdonság egy nőben sem?

Figyelt kérdés

A gondoskodás maga a női princípium, magában foglalja a kedvességet, hűséget, törődést, mély lelkiséget. Az 1960-as évekig ez a tulajdonság mondjuk a nők 80-90%-ában benne volt. Azóta a modernizmus (liberális, feminista eszmék, karrierizmus) kiölte a legtöbbjükből.

Az intelligencia az ész és az értelem. Nem kell négy nyelven beszélni, de azért a diszkón és a Barátok Közöttön kívül érdekeljen más is: az irodalom, a tudományok, a könyvek, a zene. Lehessen veled kiállításokra, vártúrákra, múzeumokba menni.

A szépség relatív, de rossz látni, amikor elcsúfítod magad múló divathóbortokkal. Sajnos az is igaz, hogy a gondoskodás és az intelligencia többnyire a csúnyácskább lányoknál van jelen.

Szándékosan van ez így, egy felsőbb intelligencia játéka?

2012. dec. 28. 13:06
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Az 1. képen szereplő nő csodaszép, a 2. és 3. képen lévő egyrészt hozzám idős, másrészt nem europid (továbbá pszichopata a cikk szerint :D). Egyáltalán nem igaz, hogy csak a modellkülsőt értékelnénk, nekem egyedül a kövérség kizáró ok, de itt se egy 170 cm 70 kg-os arányosan telt lányra gondolj, hanem a valóban kövérekre.
2013. jan. 2. 13:50
 32/40 anonim ***** válasza:
#30 Az átlagos, sőt még a csúnya lányok is ugyanilyen felszínesek. Tudom, mert ilyeneknél is próbálkoztam már eleget. Legfeljebb a csúnyák beérik átlagos pasival is, ha tisztában vannak vele, h jó pasira nincs túl sok esélyük. Csúnya fiú viszont nekik se kell, a személyiségétől teljesen függetlenül.
2013. jan. 2. 14:44
 33/40 anonim ***** válasza:

30-as vagyok újra. Nem kizárt, hogy csak rossz példákat láttam, nem állítom, hogy igazam lenne. Amúgy szerintem is szép az első képen szereplő hölgy, én eléggé hasonlítok hozzá, de már volt rá eset, hogy megkaptam, mennyire nagy a fülem, és túl hosszú az arcformám. A nők megjegyzik az apró megjegyzéseket, és nehezen felejtik el. Nekem is évekbe telt, míg kihevertem, és végre elmondhatom, rendben vagyok, köszönöm.

De valószínűleg az itt válaszoló férfiak is saját példáikból kiindulva szóltak hozzá a témához. Ahogyan intelligens, művelt, szerető és hűséges férfiak - úgy minden bizonnyal hasonló tulajdonságokkal rendelkező nők is léteznek. :) Nem állítom magamról, hogy én a volnék, hisz magam megítélni nem az én feladatom, de a környezetemben vannak nők, akik egyedül vannak már régóta pusztán amiatt, hogy mások, mint a modern világ mércéjét tiszteletben tartó hölgyemények.

2013. jan. 3. 13:06
 34/40 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen nők, csak elég szomorú, hogy őket is átverik. Ezért sokan közülünk már ismerkedni sem mernek.
2013. jan. 19. 19:24
 35/40 A kérdező kommentje:
Mivel csak a menőző paprikajancsikat veszitek észre, ne csodálkozzatok, ha megcsalnak titeket. Én még sohasem csaltam meg senkit!
2013. jan. 19. 19:28
 36/40 anonim ***** válasza:
Bennem is megvannak! :)
2013. jan. 19. 19:41
 37/40 anonim ***** válasza:

Én két éve együtt vagyok a barátommal, ő az első mindenképpen olyas valakivel szerettem volna összejönni, akivel életre szólóan tart a kapcsolatunk. És igen hűséges vagyok hozzá. Alapból nagyon érzékeny lélek, ezért mindig odafigyelek rá, hogy ne bántsam meg. Önmagamat értelmesnek tartom imádok kiállításokra járni, és oda-vissza vagyok a művészetekért nem hiába szeretnék bekerülni az Iparművészetire. A szépség meg relatív fogalom, hogy ki mit tart annak, de visszajelzések alapján kecses vagyok.

Szerintem ez a dolog úgy működik, hogy mindenki olyan párt választ magának amilyen saját maga. Ugyebár ez lenne a nőknél az animus jelenség. Minden nőben van egy férfi-perverziót kizárni, szimbolikus értelem!-, vagyis inkább egy férfias jelleg. És ezt a férfias jelleget próbálja meg más férfiakban megkeresni. A férfiaknál ugyanígy működik, csak ők az animát keresik.

Szóval a lényeg, hogy az emberek olyan emberekkel vetetik körbe magukat, akik részben hasonlítanak rájuk. Kicsit egoista, de hát ilyen az embernek nevezett faj. :)

2013. jan. 19. 20:13
 38/40 anonim ***** válasza:

Bennem is szintúgy megvannak ezek a tulajdonságok és még jó pár nőben!

De mégis hol van a jóképű, intelligens, megbízható férfi?

Jóképű és intelligens férfiak sajnos sokszor nem akarnak komoly kapcsolatot, mivel annyi nőjük lehet, hogy feleslegesnek tartják, hogy megálljanak 1-nél. Most ismerek egy ilyen pasit, de neki meg barátnője van. Ördögikör ez.......

2013. jan. 19. 20:24
 39/40 A kérdező kommentje:
Az öntömjénező lányok mindenesetre szemmel láthatóan sokan vannak.
2013. jan. 19. 20:34
 40/40 anonim ***** válasza:
Én csak az igazat írtam le. Nem erre voltál kíváncsi? Mindenki abból gazdálkodik amije van.
2013. jan. 19. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!