Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoskodás, intelligencia, szépség. Miért nincs együtt ez a három tulajdonság egy nőben sem?
A gondoskodás maga a női princípium, magában foglalja a kedvességet, hűséget, törődést, mély lelkiséget. Az 1960-as évekig ez a tulajdonság mondjuk a nők 80-90%-ában benne volt. Azóta a modernizmus (liberális, feminista eszmék, karrierizmus) kiölte a legtöbbjükből.
Az intelligencia az ész és az értelem. Nem kell négy nyelven beszélni, de azért a diszkón és a Barátok Közöttön kívül érdekeljen más is: az irodalom, a tudományok, a könyvek, a zene. Lehessen veled kiállításokra, vártúrákra, múzeumokba menni.
A szépség relatív, de rossz látni, amikor elcsúfítod magad múló divathóbortokkal. Sajnos az is igaz, hogy a gondoskodás és az intelligencia többnyire a csúnyácskább lányoknál van jelen.
Szándékosan van ez így, egy felsőbb intelligencia játéka?
30-as vagyok újra. Nem kizárt, hogy csak rossz példákat láttam, nem állítom, hogy igazam lenne. Amúgy szerintem is szép az első képen szereplő hölgy, én eléggé hasonlítok hozzá, de már volt rá eset, hogy megkaptam, mennyire nagy a fülem, és túl hosszú az arcformám. A nők megjegyzik az apró megjegyzéseket, és nehezen felejtik el. Nekem is évekbe telt, míg kihevertem, és végre elmondhatom, rendben vagyok, köszönöm.
De valószínűleg az itt válaszoló férfiak is saját példáikból kiindulva szóltak hozzá a témához. Ahogyan intelligens, művelt, szerető és hűséges férfiak - úgy minden bizonnyal hasonló tulajdonságokkal rendelkező nők is léteznek. :) Nem állítom magamról, hogy én a volnék, hisz magam megítélni nem az én feladatom, de a környezetemben vannak nők, akik egyedül vannak már régóta pusztán amiatt, hogy mások, mint a modern világ mércéjét tiszteletben tartó hölgyemények.
Én két éve együtt vagyok a barátommal, ő az első mindenképpen olyas valakivel szerettem volna összejönni, akivel életre szólóan tart a kapcsolatunk. És igen hűséges vagyok hozzá. Alapból nagyon érzékeny lélek, ezért mindig odafigyelek rá, hogy ne bántsam meg. Önmagamat értelmesnek tartom imádok kiállításokra járni, és oda-vissza vagyok a művészetekért nem hiába szeretnék bekerülni az Iparművészetire. A szépség meg relatív fogalom, hogy ki mit tart annak, de visszajelzések alapján kecses vagyok.
Szerintem ez a dolog úgy működik, hogy mindenki olyan párt választ magának amilyen saját maga. Ugyebár ez lenne a nőknél az animus jelenség. Minden nőben van egy férfi-perverziót kizárni, szimbolikus értelem!-, vagyis inkább egy férfias jelleg. És ezt a férfias jelleget próbálja meg más férfiakban megkeresni. A férfiaknál ugyanígy működik, csak ők az animát keresik.
Szóval a lényeg, hogy az emberek olyan emberekkel vetetik körbe magukat, akik részben hasonlítanak rájuk. Kicsit egoista, de hát ilyen az embernek nevezett faj. :)
Bennem is szintúgy megvannak ezek a tulajdonságok és még jó pár nőben!
De mégis hol van a jóképű, intelligens, megbízható férfi?
Jóképű és intelligens férfiak sajnos sokszor nem akarnak komoly kapcsolatot, mivel annyi nőjük lehet, hogy feleslegesnek tartják, hogy megálljanak 1-nél. Most ismerek egy ilyen pasit, de neki meg barátnője van. Ördögikör ez.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!