Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoskodás, intelligencia, szépség. Miért nincs együtt ez a három tulajdonság egy nőben sem?
A gondoskodás maga a női princípium, magában foglalja a kedvességet, hűséget, törődést, mély lelkiséget. Az 1960-as évekig ez a tulajdonság mondjuk a nők 80-90%-ában benne volt. Azóta a modernizmus (liberális, feminista eszmék, karrierizmus) kiölte a legtöbbjükből.
Az intelligencia az ész és az értelem. Nem kell négy nyelven beszélni, de azért a diszkón és a Barátok Közöttön kívül érdekeljen más is: az irodalom, a tudományok, a könyvek, a zene. Lehessen veled kiállításokra, vártúrákra, múzeumokba menni.
A szépség relatív, de rossz látni, amikor elcsúfítod magad múló divathóbortokkal. Sajnos az is igaz, hogy a gondoskodás és az intelligencia többnyire a csúnyácskább lányoknál van jelen.
Szándékosan van ez így, egy felsőbb intelligencia játéka?
Nna, mi nők is éppen ezért kesergünk!!! Hogy ugyan hol vannak az intelligens, művelt, igényes, lovagias, empatikus, humoros, jóképű, talpraesett, szilárd erkölcsiértékrenddel bíró férfiak. Mert nem találjuk őket.
Bizony, ahogy itt többen is mondták, az átlagosnál jóval okosabb, igényesebb nők egyáltalán nem találják meg a hozzájuk való férfiakat. Vagy egyedül maradnak, vagy összeállnak méltatlanul valakivel...
"Hogy ugyan hol vannak az intelligens, művelt, igényes, lovagias, empatikus, humoros, jóképű, talpraesett, szilárd erkölcsiértékrenddel bíró férfiak."
A barátzónában.
"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
De ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem
Ki érti ezt, ki érti ezt? - én nem."
(Alvin és a mókusok)
Gondolom a probléma magva az, hogy aki szép, okos, gondoskodó és kedves, az jóképű, intelligens, sikeres, gondoskodó és figyelmes pasit keres (és talál), és a rinyagépek az első rostán kiesnek... Már csak így saját tapasztalatból ezt gondolom. :)
"Szeritnem 4-5%-nál nem lehet nagyobb az okos nők aránya. "
Egyébként valaki magyarázza már el, hogy az ivari hovatartozás milyen összefüggésben állhat az intelligenciával?! Biológiai műveltségem alapján semmilyenben. Tehát ha a nők közt 4-5% az okosak (apropó, mi az az "okos"? A művelt vagy intelligens?) aránya, akkor ez kb. a férfiakra is igaz.
Én: F/29
Egyébként pedig boldog új évet mindenkinek! :)
A képeken látható nőkre a férfiak többsége általában azt mondja, "csúnya", "sem csúnya, sem szép", "nem csúnya, de nem is szép", "átlagos". Ha szeretnétek, belinkelhetek egy csomó kérdést, ami ilyesmiről szól, és ott láthatóak a férfiak válaszai...
1. kép (itt az arcot figyeljétek, de azt, hogy meztelen... egyébként a férfiak a tapasztaltak szerint erre azt mondanák, nagy a füle, a homloka, az orra)
2. kép:
3. kép:
Szóval... hogy egyértelmű legyen, hogy a kérdésre próbálok válaszolni :) A férfiak SZERINTEM (ez csak azért nagybetű, mert csak arról beszélhetek, amit én észre vettem) azért nem találják meg ezt a három tulajdonságot egyszerre egy nőben, mert a szépség állítólagos hiányán nem tesznek túl. Persze egyetértek azzal, hogy a legtöbb nő agyonsminkeli magát, és az is visszataszító lehet, mások viszont túl nagy orral, túl hosszú arcformával/túl kerek arcformával, túl nagy fülekkel, túl kicsi ajkakkal, túl kicsi szemekkel stb. rendelkeznek, így már nem kíváncsiak a férfiak arra, hogy szellemesek-e, intelligensek-e, műveltek-e, gondoskodóak-e...
Még egyszer mondom! Ez nem általánosítás! :) Viszont meglepett, hogy itt, a GYK-n, milyen válaszokat adnak a fiúk/férfiak egyes kérdésekre.
22L
Utolsó vagyok. A véleményem természetesen nem csak a GYK-n található kérdések/válaszok miatt fogalmaztam eképpen meg. A való életben is ezt látom :)
Ó, majd elfelejtem! Boldog Új Esztendőt!
Elnézést a linkért, három volt eredetileg... nos, ez az én hibám. A hozzászólásodra reagálva pedig: mint mondtam, ez nem általánosítás, csak nekem tűnik. Szerintem sem a nőknél, sem a férfiaknál nem lehet ilyen módon általánosítani. Bár már a világ kezdete óta szapuljuk egymást, és a másikra kenjük a hibát, úgyhogy ez nem meglepő reakció: a nők a férfiakat bántják, a férfiak meg a nőket :)
És akkor újból válaszolva... az utolsó hozzászóló által leírt nőtípus nem abból az átlagkategóriából kerül ki, akiket én belinkeltem. Nagyon sok nő van, akinek nem fontos, hogy néz ki egy férfi (ismétlem: SOK, és nem MINDENIK, avagy A LEGTÖBB :) ...), de azok általában nem a bombázók (és itt sem a kifestett, mindenüket árúba bocsájtó hölgyeményekre gondoltam, hanem azokra, akik ébredés után is úgy néznek ki, mint egy órával később).
Ha a pasik tényleg úgy gondolják, hogy az ilyen átlaglányokat is megismernék, lehet, hogy hirtelen előkerülne az a három tulajdonság...
Ja, és a harmadik képen Sarah Jessica Parker szerepelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!