Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoskodás, intelligencia, szépség. Miért nincs együtt ez a három tulajdonság egy nőben sem?
A gondoskodás maga a női princípium, magában foglalja a kedvességet, hűséget, törődést, mély lelkiséget. Az 1960-as évekig ez a tulajdonság mondjuk a nők 80-90%-ában benne volt. Azóta a modernizmus (liberális, feminista eszmék, karrierizmus) kiölte a legtöbbjükből.
Az intelligencia az ész és az értelem. Nem kell négy nyelven beszélni, de azért a diszkón és a Barátok Közöttön kívül érdekeljen más is: az irodalom, a tudományok, a könyvek, a zene. Lehessen veled kiállításokra, vártúrákra, múzeumokba menni.
A szépség relatív, de rossz látni, amikor elcsúfítod magad múló divathóbortokkal. Sajnos az is igaz, hogy a gondoskodás és az intelligencia többnyire a csúnyácskább lányoknál van jelen.
Szándékosan van ez így, egy felsőbb intelligencia játéka?
mit sírtok hogy ritka az ilyen lány?:D én csak ilyen lányokat ismerek... és szeressük is őket de azért igazán jó lenne haveri körbe pár őrült csaj is :P
HOL 1 KÉK HAJÚ PUNK CICUS ?! :S
Ismerek 3-4 ilyen lányt -dehát mind foglaltak ;) Az egyikkel eg szer fél órán át vitattuk a részecskefizikát, miközben a hajàt csinálta az esti partira....
Javukra szóljon, mind normális pasival jött össze.
Elvileg én is ilyen lány vagyok. Nem tartom magam nagyon intelligensnek, csak sok minden érdekel, imádom amit tanulok, és ezáltal sikereim is vannak a tanulmányaimban. Szeretek művelődni, és célom minél "okosabbnak" lenni. Szépnek nem mondanám magam, bár mások szerint az vagyok. Van barátom, de nem igazán becsül meg.
Furcsa látni, hogy itt minden 3. kérdés erről szól, hogy hol vannak/vannak-e még normális lányok. Mikor pedig vannak, és valakivel összejönnek, általában nem értékelik őket... Komolyan, néha azt érzem, hogy inkább agyatlan plázacicának kellene lenni, és jobban járna az ember párkapcsolat szempontjából.
Ritka az okos nő. Szeritnem 4-5%-nál nem lehet nagyobb az okos nők aránya.
Viszont kit érdekel az intelligencia, ha mellette nincs érzelem? Én az érzelmi intelligenciát sokkal többre tartom. Bizony a mai napig rajongok egy nőért. Tök átlagos az értelmi képessége, de akkora szíve van ,hogy csak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!