Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek maximum hány év korkülönbség elfogadható egy párkapcsolatban?
minden csajnak megelőzi a korát.. hiszik ők :D
a szerelem vak drága barátom a szerelem vak és baromi naiv.
Én 16 vagyok a barátom 23. 6 és fél év van köztünk. Adott nekem időt, hogy gondolkozzak ezen az egészen, hogy akarom e kapcsolatot. Aztán belementem mert már régóta ismerem soha egy ujjal nem nyúlna hozzám ha nem akarom. A szüleim is megbíznak benne. Ismerjük az egész családot, már több éve. :)
Ő a második barátom, és még csak szerelmes sem vagyok belé, de azért szeretem és most egy hónap után azt mondom megérte. :)
16/L
Köztem meg a férjem között 24 év van...Én 30 ő 54.Működik a dolog már 6 éve...:-) Ember-kapcsolat-helyzet és sokminden függő.
Ja és mielőtt bárki meggyanusítana:Nincs pénze,sőt most épp munkanélküli sajnos :-(
De ha most kivülállóként gonlokodom,akkor azt mondanám max 15 év korkülönbséggel lehet "normális"(legalábbis a társadalmi elvárások szintjén) a kapcsolat és valóban nem minegy,hogy 15 éves csaj kontra 30 éves pasi,vagy 30 éves nő kontra 45 éves pasi...
Ez igazából attól függ, hogy nőttünk fel. Felmérések bizonyítják, hogy akiknek a szülei közt kevés év van, az valószínűleg a csak kicsit fiatalabb/idősebb emberekhez vonzódik. Ez nálam is így van, csak nem a szülőknél, hanem a nagyszülőknél, mivel hozzájuk állok úgy, ahogy a szüleimhez kellene... Köztük 8 év van, míg a szüleimnél csak 3, és nekem a maximum korkülönbség talán a 8-9 év, de abba még simán belemennék, nem szeretnék egy nagy bulizós, még tini kirohanásos pasit.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!