Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tesz ilyet egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesz ilyet egy lány ennyi idő után?

Figyelt kérdés

Nem jártunk sokáig, csak kb. 3 hónapig még tavaly, de már vagy másfél éve nem találkoztunk egymással. A minap a (lépcsőházi) postaládámba be volt dobva egy boríték, rajta a nevemmel - címzett sehol... Felbontottam, és egy karácsonyi képeslap volt, boldog karácsonyt és új évet kívánt nekem.

Miért tesz ilyet egy lány? Nem hiszem, hogy minden expasijának küldött levelet...

2012. dec. 28. 10:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Kérdező az exed,szerelmes beléd, vagy újra akar kapcsolatot.Szeret téged barátod akar lenni. 18/F
2012. dec. 28. 10:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Gondolt rád, és szeretne újra kapcsolatba lépni veled. Elég finom és intelligens volt ill. a lépés módja ezt mutatja szerintem a mai nőkhöz képest.
2012. dec. 28. 10:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Még ha küldte volna... De ezt személyesen vitte el. Te tényleg ekkora marha vagy, hogy ezt a kérdést fel kellett tenned?
2012. dec. 28. 10:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Semmi de semmi személyes nem volt a levélben! Akárkinek írhatta volna.... Mellesleg azt sem tudom, hogy van-e barátja, stb. (Ja, én 30 vagyok, ő 29 éves.... tehát elvileg felnőtt nő...)
2012. dec. 28. 10:33
 5/10 anonim ***** válasza:

4

Akkor ne hagyd elmenni..manapság kevés az ilyen..Te vagy a férfi neked kell lépni..

2012. dec. 28. 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:

5+

Még akkor is ha finoman ő jelzett..

2012. dec. 28. 10:35
 7/10 A kérdező kommentje:
valaki még?
2012. dec. 29. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor elvileg felnőtt férfi vagy. Ragadd meg azt a tetves telefont, és hívd fel 5 percen belül. Te töketlenkedj már annyit.
2012. dec. 29. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Újra szeretne veled kapcsolatot létesíteni.
2012. dec. 31. 12:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor miért így teszi? Miért nem ír feladót? Miért nem küldött sms-t, vagy e-mailt?
2012. dec. 31. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!