Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszahúzódó lány? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó lány? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is tényleg mindenkit megkérek, hogy csak normális válaszokat adjon és köszönöm azoknak, akik elolvassák, amit írok (még akkor is, ha picit hosszabb, bocsi).

Szóval az érdekelne, hogy fiúk, elsősorban nektek, problémát okoz, ha a lány visszahúzódó/félénk?

Tehát ha mondjuk csinos meg kedves, intelligens, ad magára, de nagyon nehezen adja önmagát, kicsit félősebb, keveset beszél és csendes. Szóval inkább a háttérben szeret lenni. Egy ilyen lány azért bejön nektek, lenne esélye? Vagy inkább nem is akarnátok semmit tőle? Inkább legyen olyan, aki irányítóbb, kicsit lazább típus, aki könnyen adja önmagát, könnyedén beszélget/létesít bármiféle kapcsolatot?

Tényleg csak értelmes és kulturált válaszokat, légyszi!

Köszönöm!

2012. dec. 27. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kifejezetten a csendes és visszahúzódó lányokat szeretem :)

17/F

2012. dec. 27. 19:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ezer ilyen lánnyal próbálok szóba elegyedni mint egyetlen nagyszájúval. Sokkal jobban bejönnek a csendesebb lányok, egyrészt mert könnyebben szót értek velük, másrészt pedig saját tapasztalataimra hagyatkozva sokkal kevésbé elutasítóak, lenézőek. :)
2012. dec. 27. 19:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi sok biztatást! Rendes Tőletek! :D
2012. dec. 27. 20:12
 14/17 anonim ***** válasza:
A "lazább" lányokban azt szeretem, hogy mindig ki tudják dumálni magukat és mindig adnak feladatot, hgoy megküzdjön értük az ember. A visszahúzódó lányok pedig nagyon cukik, ahogy félénken viselkednek, szóval nem ez alapján döntök:)
2012. dec. 27. 20:34
 15/17 anonim ***** válasza:
17%

mivel én is visszahúzódó vagyok, így problémát okoz ha a lány csendes.

18/f

2012. dec. 27. 21:16
 16/17 anonim ***** válasza:
10%
én még nem igen hallottam frappáns csajt :D, általában az van, hogy ámítani kell őket, ők csak nevetnek, vagy kérdeznek valamit, vagy elmondanak egy sztorit, de ritka akinek saját gondolatai is vannak
2012. dec. 27. 21:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én már találkoztam ilyen lánnyal és kedves,aranyos volt.Nekem semmi problémám nincs azzal,ha egy lány ilyen.Kedvelem az ilyen viselkedésű lányokat,persze nem csak az számít,hogy csendes vagy visszahúzódó legyen.
2012. dec. 28. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!