Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mással is van/volt ilyen vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is van/volt ilyen vagy csak én vagyok szerencsétlen? :/

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy szeretnék egy pasit,mert magányos vagyok,szeretetre vágyom ...stb. és nyitott is vagyok a közeledésekre.De olyan fiúk 'nyomulnak' akik meg nekem nem jönnek be.Nem vagyok nagyon válogatós ,de tényleg egy olyan fiú sem közeledett hozzám akivel úgy igazán összeillettünk volna.:/ Ez eléggé elkeserít időnként.Létezik,hogy valaki ennyire ne találjon párt magának?:/
2012. dec. 27. 17:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Igen , lehet h túl válogatós vagy.
2012. dec. 27. 18:10
 12/13 ASOT ***** válasza:

Lehet h arra vágysz ami nem is létezik és nem is fog.

Nem elég h külsőre tetsszen hanem belső is legyen a tökéletesnél is tökéletesebb és ha valami bibit találsz azt meg sem próbálod korrigálni vagy utánanézni ugymond...hanem "ááá akkor inkább hagyjuk ez sem fog működni ez sem olyan mint amire számítottam...ááá nem várok én minek...ugysem változik semmi..."

2012. dec. 27. 18:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok...már beletörődtem...
2012. dec. 27. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!