Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi ideje vagytok együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje vagytok együtt a párotokkal? Még mindig ugyanúgy szeretitek, mint az elején? Változott valamit azóta a kapcsolatotok? Van értelme hozzámenni 1 olyan férfihoz, akit nem szeretek? Vajon idővel ez változni fog?

Figyelt kérdés
Pl nálatok kevesebb lett a szex? Ugyanúgy kívánjátok őt? Még mindig szerelmet,vagy csak szeretetet éreztek?
2012. dec. 26. 22:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon nem mindegy, hogy már kezdettől fogva sem voltál szerelmes belé vagy az voltál, csak idővel lecsengett a nagy lángolás. Mert ez utóbbi minden kapcsolatban így természetes. Én tuti nem tudnék szexuálisan se kívánni olyat, akibe nem vagyok (vagyis sose voltam) szerelmes, de ha neked elég erős gyomrod van az ilyesmihez, nem vagy lelkizős alkat, nem igényled az erős érzelmeket és nem utolsósorban jó parti a férfi, akkor hajrá.
2012. dec. 30. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!