Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, reménytelen helyzet?
Van egy lány aki nagyon tetszik, sőt szerelmes vagyok belé, már el is akartam hívni, hogy megbeszéljem vele ezt az egészet, de pont aznap megtudtam,hogy neki más kell.Nem tudom elfelejteni.Menthető még ez vagy nem?
14/F
Hát figyelj barátom... ha neki más kell akkor minimális az esélyed nála.
DE, én sosem adtam fel, és most is van egy pozitív válaszom. ("A remény örök"). Valószínűleg nem tetszel neki külsőleg, így az eszeddel kell levenned a lábáról. Beszélgetned kellene vele és legrosszabb esetben max barátok is lehetnétek.
Köszi és gratulálok nektek :)
Bocs, a durva gondolatér csak az a gyerek mindig keresztbe tesz nekem és hogy már megint ő....Kiakadok.Már mindent megpróbálnák,hogy az enyém legyen.Az nem korai,hogy 14éves koromba ennyire erős érzelmeim vannak egy lány iránt?És ha tudnátok valami tippet,hogy mit csináljak létszi írjátok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!