Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak? (HELP! )
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik nekem.Ö aza vissza húzodos tipus.Életében nemvolt pasija.Ö 16 éves mint én.Nagyon jó csaj,érret,fekete haj kék szem pont az ideállom.Én az magányos farkas vagyok ugy haverjaim sincsenek,elvagyok a magam világában. Az egyik nap oda jött hozzám és adott egy puszit a számra és elrohant akkor teljesen nem tudtam mivan.Egyszer azt monda megakkarja beszélni beszélni velem a dolgokat át hívtam olyan 20:12 kor csak én és a 21 éves növérem voltunk otthon... a szülök nyaraltak.Felmentünk a szobámba egy szer csak le smárolt nem tom milyen oknál fogva levetköztete és énis ött. Azon az élyelen elvesztetük a szüzességünket. Másnap suliban semmi egyáltalán nem is köszönt de lesmároltam és engedet.Én csak arra voltam jó hogy elvegyem a szüzeségét és hogy legyen valakije? de én nagyon szerelmes vagyok belé szóval most nem tudom hogy meg kérdezeme töle hogy járunk és asszem ö is szeret engem de nem vagyok benne biztos. Lécci valaki segitsen :\2012. dec. 26. 21:12
2/6 A kérdező kommentje:
védekeztünk...
2012. dec. 26. 21:25
3/6 anonim válasza:
Akkor mi a baj? Most meg támadj!
4/6 A kérdező kommentje:
már kezdtem vele ölelkezni suli elöt segét is meg fogtam :D de adott egy csokot útána meg le lépet... :(
2012. dec. 26. 21:29
5/6 anonim válasza:
Nemtudom, lehet hogy mások előtt szégyell?
Az cink lenne.
6/6 A kérdező kommentje:
a-a mert ott mindenki ellöt csokoloztunk (mármint osztályon belül)
2012. dec. 26. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!