Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
na szóval jártam egy fiúval.de nem volt valami komoly,jó a kapcsolat.túlságosan kezdő voltam,első volt.és már lassan 2 hónap telt el de szeretem,talán jobban.és újra kezdeném vele.de nem tudom mit tegyek.tegnap úgy volt megölelem legyen ami legyen,de hiába vártam az iskolánk előtt nem jött ki...majd egyik barátnőm megtette helyettem megölelte...és engem "kicsit" szíven ütött.hogy én nem tudtam megtenni,a fiú úgy tudja túl léptem...de annyira fájdalmas,hogy mindennél jobban szeretném újra kezdeni,és be bizonyítani neki hogy nem olyan vagyok mint akkor.hülyeség lenne neki írni face-n? 16/L

2012. dec. 22. 14:14
 1/1 anonim válasza:

a nehezebb témákat ne fb-n beszéld meg vele, de ha szap szimplán beszélgetnél vele akkor igen.

keresd a társaságát :)L

2012. dec. 22. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!