Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Nektek tetszenek az ilyen férfik vagy ez már túl izmos?
20 as! Valamit félrreértettél. Valóban tíz éve eddzek, de én azt írtam, vagy lehet rosszul fogalmaztam, hogy mindamellett hogy folyamtosan fejlődtem, az utóbbi pár hónapo folyamán is jól haladtam, és ezutóbbira értettem a plussz 6 kilót. De azt megelőzően is haladtam annak rendje módja szerint, bár voltak holtpontok hullámvölgyek...
Döglött vitamin alatt pedig azt értem,hogy nincs már meg az eredeti biologiai értéke, nem hasznosul úgy,hiába van benne a tablettában annyi milligramm, ha már nulla a biologiai értelme, mert elbomlott. Szerintem elbomlott. Mert mint írtam, sokkal kevesebb friss citromlé sokkal jobban táplált mint amaz,az agyonfeldolgozott tabletta. Nekem a tápkiegek nem váltak be, rendes kaja + eddzés igen. Ennyiről van szó. De mindenki azt vesz magának amit akar, meg amit megesz a reklámban, nem nagyon érdekel.
De azt már tudósok kimutatták,hogy ha te forralod ,vagy fagyasztod a firss gyümölcsöket, akkor a vitamintartalma a magas hő/hűtés hatására bomlik, hiába tűnik frissnek utána is, de már nem olyan biologiai értékű. Gondolható,hogy azi lyen porított, agyon feldolgozott vitaminok mennyire lebomlanak, mire a tabbletta formába kerülnek, ezért hívom én döglött vitaminnak. Én is, haverom is szedtűk ezeket a vitamintablettákat jó ideig, de szartsem értek, pedig nem gagyi gyártó termékei voltak, nem jelentett semmit immunra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!