Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Leányzók! Hogyan reagálnátok, ha az utcán sétálva én egyből elétek térdelnék egy gyűrűvel és megkérném a kezetek?
Figyelt kérdés
Tudom már volt ilyen kérdésem de arra nem kaptam kielégítő mennyiségű választ.2012. dec. 26. 18:07
11/21 anonim válasza:
Én meglepődnék, utána meg nevetnék :D
18/L
12/21 anonim válasza:
Visszadobnám a labdát, igent mondanék és lesném a reakciód :D
13/21 anonim válasza:
Aranyos lennél az biztos. Tényleg megtennéd? :))
14/21 Melody0529 válasza:
Én valószínűleg megdöbbennék, a párom meg - aki valószínűleg mellettem lenne - leütne XD
15/21 anonim válasza:
Én ugyanazt tenném, amit 12/14. Igent mondanék ...
16/21 anonim válasza:
Bocs. 12/15 mondta. Te lennél a legjobban meglepve...
17/21 anonim válasza:
Nemet mondanék és tovább mennék. Magamban pedig hülyének néznélek.
18/21 anonim válasza:
Anyám, ez a kérdés 10 éves!
(és már akkor is itt voltam, te jó ég!)
19/21 anonim válasza:
#18.
Attól még lehet válaszolni, mert aki 10 évvel később téved ide, az is olvashatja a válaszokat. :D
Én nem is szoktam nézni, hogy melyik kérdés mikor íródott.
20/21 anonim válasza:
Persze, csak meglepődtem.
Nosztalgia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!