Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, akik parkapcsolatban vagytok, beleszoltok- e egymas oltozkodesebe?

Figyelt kérdés
Foleg arra gondolok, hogy a fiu/ferfi megmondja a lanynak/nonek hogy pl. miniszoknyat ne vegyen fel, mert k.rv.s? Minden korosztaly, es kapcsolodo tema erdekel.

2012. dec. 26. 18:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem pont arra gondoltam, amire te. De azert koszi. lehet en nem tudom leirni rendesen a problemamat.
2012. dec. 26. 22:11
 12/17 A kérdező kommentje:

Szoval ugy erzem, ez egy problema a mai tarsadalomban. Erre pont most talaltam egy cikket rola:

[link]

ES ugye hogy Franciaorszagban is betiltottak a ribis oltozeket, azert az is sejtet valamit. Tehat, hogy gond van ezzel tobb szempontbol is.

2012. dec. 26. 22:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Együtt laktok?

Miben változott az öltözködésed? Téged zavar, hogy a párod "beleszól"?

A párodnak mi erről a véleménye?

Am szerintem beleszólhatnak ilyenkor egymás öltözködésébe. Ha meg nem tetszik valakinek a másik véleménye, akkor nem kötelező együtt maradni.

De én valahogy úgy gondolom, ha egy rendes nő, nem mutogatja magát ország-világnak nyilvánosan. A csinos és a kihívó öltözködés között is van különbség. Tény, hogy a férfiak többsége a minél szexisebbre bukik. De van aki el is könyveli magában, amit látott és meglesz a véleménye a nőről.

2013. jan. 8. 19:34
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolso! Koszi a valaszt. en 28 o 33 eves. Lehet en voltam kihivo, ill. valahogy nem ereztem a kulonbseget a csinos es a kihivo kozott. Orulok is, hogy valtoztam, mert jobban erzem magam. Azelott folyton csak futyultek ram az utcan, leszolitottak, es mindeki szexet akart. Csak zavarnak azok a nok, akik meg mindig ribanc modjara oltozkodnek. Zavar, hogy a szexualitasukkal csabitgatjak a ferfiakat.

Igen, egyutt elunk. A baratom egy nagyon komoly gondolkodasu ferfi, akit a nok nem tulzottan erdekeltek az eletben (nem is volt elottem neki, mert mas dolgok erdekeltek). Nem szereti a ribancos noket, mert lenezi oket, de engem megis zavar, hogy az orra elott maszkalnak az utcan. Bar meglehet, ez mar csak az en hibam...

Amikor a baratnom ferje kikezdett velem, meghokkentem. Az ilyesmin mindig kibukok... Elmondtam a baratomnak, akinek ez a ferfi az egyik legjobb baratja. Elegge meglepodott, hogy neki ilyet sosem jutna eszebe csinalni, mert ez gusztustalan.Kitert a hitebol. Ez mar nem szorosan ide kapcsolodik, csak leirtam. Eze a dolgok annyira visszataszitoak, azthiszem nagyon bizalmatlan vagyok mindekivel szemben, es ez igy jo is.

2013. jan. 8. 21:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Jól értem akkor, arról van szó, hogy a párod tapasztalatlan a párkapcsolatok terén, nem is nagyon foglalkozott eddig ezzel. Te pedig nagykanállal faltad az életet, bulizgattál és élvezted, hogy felfigyelnek rád?

Te gondolom elég dekoratív nő lehetsz és szeretsz is így megjelenni. A párod meg sokat dolgozik és kicsit elvont egyéniség?

Ha már leírtad ezt a kikezdés dolgot. Hogy kezdett ki veled? Mit csinált? Te mit csináltál ami kiváltotta ezt? Esetleg milyen ruha volt rajtad?

Nem akarlak megbántani vagy ilyesmi, csak kíváncsiskodom. Próbálgatom az emberismerő képességemet meg érdekel, hogy mik történnek.

2013. jan. 8. 22:45
 16/17 A kérdező kommentje:

Semmi gond, birom a igazsaghu kritikat. Sott, szeretem fejleszteni magam. A baratom sokat dolgozik, es tipikusan olyan ferfi aki elkotelezett, es erzelmek nelkul nem megy bele semmibe sem. (nem megy neki) En nagykanallal faltam az eletet, az mar igaz, de megis legbelul mindig egy allando partnerre vagytam. Termeszetesen huseges vagyok, es megbecsulom ot.

Nem voltam szexisen feloltozve amikor a baratja kikezdett velem. Eppen nalunk voltak, es ittak egy kicsit. Amikor a baratom a masik sraccal elment a bejarathoz, ez a ferfi odajott hozzam,szorosan magahoz olelt es azt mondta a baratom nem lat most minket. Es megpuszilta az arcom. Ledermedtem, mert en nem viselkedtem vele kihivoan. Gyorsan lezajlott, s igy nem is volt mit tenni. De nem viszonoztam termeszetesen. Na igy kezdett ki velem csak..

Igen, eleg dekorativ vagyok, termeszetes szoke, kek szemu, ha ez szamit. Nincs hiany bokokban, bar en nem vagyok elegedett magammal teljesen (ki az?)

2013. jan. 10. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:
én nemtudnék olyan pasival járni aki beleszól az öltözködésembe. Szerencsére az én pasim szereti ha k.u.r.v.ásan öltözködök de azzal sincs baja ha sportosan vagyok felöltözve és látott már engem szétnyúlt igénytelen othon cuccban is. Szerintem csak az zavarná őt ha igénytelenül néznék ki.
2013. aug. 22. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!