Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt őszintén írta és valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt őszintén írta és valóban így gondolja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fél éve megismertem egy fiút a neten. 3 hónap után találkoztunk, azóta összesen tízszer, mivel sajnos nagyon messze lakunk egymástól, de szerencsére mindennap tudunk legalább egy órát beszélni telefonon. De sokszor hiányzik az, hogy megcsókoljam, stbstb :)

Nos az utóbbi időben a hiány egyre elviselhetetlenebbé vált, feszültek vagyunk és ma egy kis apróságon összekaptunk. Írtam neki egy sms-t, ahol kifejtettem azt, hogy bármit csinálok az neki nem jó, mire egy sms-el reagált, melyben leírta, hogy "szeretlek".

Számomra ez a szó nagyon sokat jelent és nem mondom csak úgy, de van egy olyan megérzésem, hogy azért írta, hogy ne haragudjak rá..

mit gondoltok erről?

Természetesen megkérdezem majd Őt is, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is! :)

Előre is köszönöm a normális válaszokat :)

18/L

2012. dec. 26. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:

nem csoda ha már ilyen korán balhéztok,ha te még abba is belekötsz,hogy szeretni mer és azonnal valljon színt előtted.

fú bakker.

2012. dec. 26. 16:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem csak az a fura, hogy először ezt egy vita után mondja.
2012. dec. 26. 16:51
 3/3 anonim válasza:
nem azért,csak eztt az alkalmat választotta hogy megmondja neked,hidd el én is csináltam már ilyet :)
2012. dec. 26. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!