Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közös szobátok lenne a testvéretekkel, hetente-kéthetebte egyszer belemennétek, hogy máshol töltsétek az éjszakát, hogy ott alidhasson a párja? Őszintén!
Természetesen nem a padlón kellene aludni, hanem a tőlünk pár percre lakó nagyszüleinknél - amúgy is sokat alszik ott. Egyébként érdekes, nemrég feltettem ezt a kérdést másképp ( hogy oldjam meg a barátom nálunk alvását?), akkor többoldalnyi választ kaptam, hogy mekkora paraszt vagyok, mert olyan igényeim vannak 20 éves létemre, hogy a barátommal aludjak és szegényt hugomat küldeném el....
Pedig, ezeket a válaszokat olvasva főleg úgy érzem, hogy ez nem nagy dolog. Szerintem alqp, ém is megtenném, de neki félórát kell érte könyörögni.
Olvastam azt a kérdést, az elején még írtam is. Nem azért kaptad a szebbnél szebb jelzőket, mert szeretnél a barátoddal aludni, hanem mert lázasan elzavartad volna a húgodat moziba és lenyomorékoztad őt.
Azt hittem volna, ennyi idő után leesik végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!