Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzek egy feledhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek egy feledhetetlen estét a barátomnak?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt! Mindig olyan jó érzés amikor együtt lehetek vele! Imádom amikor eltöltünk egy egy romantikus éjszakát egymással... Tudjátok, halk zene, félhomály, gyertyák, füstölő, pezsgő, esetleg por, egy kis pancsolás a kádban, körülöttünk szintén gyertyák...egymás kényeztetése...

De mit találhatnék ki még? Szeretném meglepni valamivel!

2009. aug. 24. 17:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Egy kis javítás! Az nem por hanem bor akart lenni! Nehogy valaki félre értse!
2009. aug. 24. 17:41
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Hát így sajnos nem látom a helyzeted , nem tudom mit szoktatok csinálni + ilyesmi, de azért megpróbálok kitalálni valamit :). Meg is van : pl.: elmentek vacsizni valami tuti helyre majd utána sétálni késő este , utána később séta után ,vesztek egy fürdőt persze gyertya fény + homály + ilyenek Ez már nagyon cifra majd írd meg , hogy mennyire tetszik. :)
2009. aug. 24. 19:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Főzzetek be egy jó lecsót!
2009. aug. 24. 19:08
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi, talán majd máskor lecsózunk! :)

1. válaszolónak, pedig köszi szépen az ötletet, egynek megfelel, sőt... egyáltalán nem is rossz...:)

De azért várom a további tippeket, ötleteket!!!

Azt szeretném, ha a barátom soha nem felejtené el azt az estét!

Mindig azt mondja, hogy sokat kényeztetem, és hogy tetszik neki. Múltkor pl. megmostam a haját. Elbohóckodtunk egy kicsit...

2009. aug. 25. 08:38
 5/14 anonim ***** válasza:
42%
Várd meztelenül az ágyban egy másik pasival. Felejthetetlen lesz...
2009. aug. 26. 14:05
 6/14 anonim ***** válasza:
A változatosság kedvéért akkor ne cirádázd túl az estét, legyen kevésbé erőltetett, egy nagy séta, közben némi bor valami kiskocsmában, aztán súgd oda a hapsidnak, hogy nincs rajtad bugyi, és nyomjatok egy gyors menetet valami közeli susnyásban. Ez így nem annyira nyögvenyelős.
2009. aug. 26. 14:16
 7/14 anonim ***** válasza:

Nemtudom milyen házban lax, van e kulcsa a hapsidnak hozzád stb stb... Pedig lenne egy jó 5letem :)))

Félhomály,gyertyafény, füstölők kötelező. Adsz neki egy kulcsot hogy ha jön ne keljen már kirohanni hozzá c. szöveggel. Mire jön, szépen a ruhadarabokkal, vmi nyalánksággal elvezeted az ágyig/kádig, esetleg némi rózsaszirom. Te ott várod már meztelenül egy jéghideg pezsgővel, a többi jön magától. Remélem segítettem, én mindig is egy ilyen éjszakára vágytam ^^,

2009. aug. 26. 15:39
 8/14 A kérdező kommentje:

Hmm, ez az utolsó válasz tetszett eddig a legjobban...

Különben már én is gondoltam erre, csak nem tudom, hogy összehozni, mivel a szüleimmel élek és szinte mindig itthon vannak... A barátom viszont egymaga él, tehát ott könnyebb lenne, de azt meg megint hogy csinálhatnám?

2009. aug. 26. 15:50
 9/14 anonim ***** válasza:

en mar megcsinaltam karacsonykor, a baratom lakasan. gyertyak a bejarattol a furdo ajtoig es a kilincsre felakasztva a bugyim es 1 cetli h csak akkor johet be a furdobe ha az ove is az enyem mellett log :)

ha mar ott tart a kapcsolat, celozgass hatha ad neked 1 sajat kulcsot. ha meg nem es nem akarod eroltetni, csend el a kulcsat pl reggel miutan nala aludtal es tudod h napkozben otthon lesz. elszaladsz h vmi dolgod van, par oran belul kesz a masolat es visszateszed a helyere az ovet.

2009. aug. 26. 15:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Hehe, ezek a rózsaszirmos, meg füstölős dolgok tipikus női válszok. A hapsik nagy részének ez rohadtul nem számít, legfeljebb bekamuzzák a béke kedvéért a nőknek, hogy ez milyen csudálatos. Szerintem mesterkélt dolog.
2009. aug. 26. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!