Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A srác aki tetszik nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác aki tetszik nekem, mondta hogy változtassak magamon. Mit érthet ez alatt?

Figyelt kérdés
A külsőmre gondolt.Csinosan öltözködök pedig,de annyira nem festem magam,azt mondta a hajam se jó,és ez bánt,pedig szerintem nincs vele baja,eddig csak ő mondta ezt nekem.Miss .... nem aakrok lenni,de adnátok pár tippet,hoyg mivel lehetne feldobni a külsőt?
2009. aug. 24. 17:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
hát ő a barátom,nem járunk,de azért mégse haverok vagyunk.Kicsit többet érez irántam,mint barátság,de csak barátok vagyunk.Szerintem nem kér túl sokat,megpróbálok változtatni amennyi tudok és amennyi tetszik nekem.
2009. aug. 24. 17:43
 12/20 Kankalin ***** válasza:

Kedves 17.40-es!

Nem feltétlenül villogni akar a srác a haverok előtt, de igenis jólesik a férfiaknak ha kihúzhatja magát a NŐ mellett! És ha csak egy apró változás kell ahhoz, hogy ezt ő megtehesse igenis segítsük a kérdezőt legjobb tudásunk szerint! Szereti azt a fiút, és ha egy apró trükkel tehetünk valamit értük meg kell tennünk!

Lehet észérvekkel előállni, hogy te pont jó vagy így, meg nehogymár csak miatta... igen, ő jó így biztosan, és nem csak miatta, de miatta is!

2009. aug. 24. 17:55
 13/20 Kankalin ***** válasza:
Bocsi 17.40, asszem most értelmeztem a mondandód... Igazad van!
2009. aug. 24. 17:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem fest be a hajad,mert sose fog megnőni,növeszt meg szép hosszúra,ha nem megy menj el hajat felvarratni magadnak,ha nincs pénzed menj el dolgozni egy kicsit nem árt az,én is dolgozok suli mellett meg edzek,kész a külsőmért mindent,igaz lemondásokkal jár de lagalább jó pasi vok a csajok szemében.
2009. aug. 24. 18:09
 15/20 A kérdező kommentje:
hát nekem eléggé töredezett a hajam de annak ellenére nagyon nő :S a többiek is csodálkoznak.
2009. aug. 24. 18:18
 16/20 anonim ***** válasza:

És ha változtatsz magadon akkor járni fogtok?

ez annyira non sence (ilyen nincs). Mi az h lefikázz, hogy nem jól nézel ki, de ha ezt meg ezt tennéd akkor igen. Ne érte változtasd meg magad, hanem önmagad miatt, ha te úgy érzed jó vagy így akkor így is van. Ne hagyj, hogy befolyásoljon, mert akkor ott fogsz pitizni mellette, mint egy kis pincsi kis kutyus.

L/22

2009. aug. 24. 23:10
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

nem "pincsikutyusság" ha tetszeni akar a másiknak...

egy pasinak kell,hogy elmondhassa,hogy milyen jó nője van...

és ha ehhez csak kis hajfesték,és némi smink kell,akkor miért ne?

melyik nőnek nem tetszik ha a pasi igenis tud vele "dicsekedni" ?

jó,persze,lehet jönni,hogy nem a külső számit...DE igenis számit az is

nem,nemkell mutogatnivaló plázacicának lenni,csak szimplán jol kell tudni kinézni

22/L

2009. aug. 25. 07:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el a srácot, nem érdekled. Ha szeret valaki, akkor úgy szeret ahogyan vagy. Az én barátom falra mászott ha egy lány úgy öltözködött, ahogy én anno, mégse szólt be soha, és teljesen belém esett. Magam változtattam, mikor kicsit jobban megismertem az ízlését.
2009. aug. 25. 17:40
 19/20 A kérdező kommentje:
igen ez igaz,de mi nem járunk.Baráti szintem vagyunk sajnos.
2009. aug. 25. 18:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Fesd magad
2009. aug. 25. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!