Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit változtassak magamon, hogy páromnak, akivel már 3 éve együtt vagyunk ne legyek unalmas?
Figyelt kérdés
Páromnak tetszem, imád engem, jó csaj vagyok, otthon is adok magamra, jó szexuális partner vagyok, házias és türelmes nőnek tartom magam. Mégis úgy érzem, hogy valamit változtatnom kellene magamon, hogy "új" legyek neki és újra belém szeressen. Milyen javaslataitok vannak?2011. márc. 19. 20:13
3/4 anonim válasza:
úgy érzem én is hasonló cipőben járok, mostanában igyekszem különleges dolgokat "bevteni" a szexben, új helyekre szervezni a találkozókat (mert mi még nem lakunk együtt), esetleg sütök neki vmit... nem az a kifejezetten nagy változás de ezzel nem lövök mellé, mint mondjuk egy új hajjal...18/L
4/4 anonim válasza:
első xDD
am sztem is apróbb dolgokat ha bevezetsz akk az tuti jól sül el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!