Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A srác aki tetszik nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác aki tetszik nekem, mondta hogy változtassak magamon. Mit érthet ez alatt?

Figyelt kérdés
A külsőmre gondolt.Csinosan öltözködök pedig,de annyira nem festem magam,azt mondta a hajam se jó,és ez bánt,pedig szerintem nincs vele baja,eddig csak ő mondta ezt nekem.Miss .... nem aakrok lenni,de adnátok pár tippet,hoyg mivel lehetne feldobni a külsőt?
2009. aug. 24. 17:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%
már ne haragudj, de én nem foglalkoznék egy olyan pasival, aki azzal kezd, hogy meg akar változtatni....aki szeret, az úgy szeret, ahogy vagy...ne akarjon már átformálni valaki mássá
2009. aug. 24. 17:05
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Legelső barátom engem is meg akart változtatni. Akkor voltam 19, és bár ő durváb volt, mert az alapvető természetemen akart változtatni. Mikor meghallottam, mit akar, azonnal szakitottam. Önbecsülésed merre jár?!
2009. aug. 24. 17:10
 3/20 Kankalin ***** válasza:
63%
Küldj egy fotót magadról először is...
2009. aug. 24. 17:13
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
ne változtass semmin, ha neked így tetszik, akkor így jó. Ha már most úgy kezdi, hogy változtass ezen-azon, később még 1000dolgot kitalál és mire észbe kapsz,nemleszel önmagad,csak egy báb,akit úgy rángat,ahogy akar. Az egyik ismerősöm is így járt, te ne akard ezt,lépj le még most!
2009. aug. 24. 17:13
 5/20 Kankalin ***** válasza:
73%

Az ember alaptermészetét nem lehet megváltoztatni, de a külsejét igen, és nem feltétlenül hátrány ha változtatja! "Én "megszoktam", hogy így nézek ki, szüleim szerint szép vagyok /persze, hogy nekik te vagy a legszebb/ barátnőim szerint is /nanááá, ha lila kelések lennének rajtad akkor meg főleg!/ blablabla..."

Igenis mindenki hozza ki magából a legtöbbet!

Kérek egy képet továbbra is, hogy lássalak, mert így nem lehet megmondani, hogy mi állna jól neked!

2009. aug. 24. 17:18
 6/20 anonim ***** válasza:
49%

Mire gondolt? "Szép vagy, jó vagy így, csak lennél teljesen más!" Erre. Sose változz más kedvéért!

16/L

2009. aug. 24. 17:22
 7/20 A kérdező kommentje:
Hát azért olyan ronda nem vagyok.Önbizalmam meg néha jó néha nem.AMugy meg szerintem ha kicsit változtatnék magamon,akkor jobb csaj lehet belőlem,de nem tudok könyörögni pl a hajamnak hogy nőjjün gyorsabban vagy szülni nem tudokpénzt hogy vegyek ruhákat.AMugy meg amikor találkoztunk,elég szexisen néztem ki:S szval ezért nem értettem miért....szerintem a hajamra értette és az arcomra.Ovális az arcom,lehet több fetséket kéne kennem magamra,mert én csak szemcerkát hasnzálok,a számra semmit nem szoktam kenni.a hajam meg hullámos,a vállam aljáig ér,barna hajú de most akarom sötét vörösre átfestni.Egyedül az orrommal van a baj,mert az csúnya:S de azt mondta ez nem érdekli.Öltözködni meg...farmar,vagy fehér nadrág,rózsaszin topp,jó öv.Szval sztem nem a ruhákkal van a baj:S
2009. aug. 24. 17:26
 8/20 A kérdező kommentje:
küldök képet privátba nektek.
2009. aug. 24. 17:27
 9/20 Kankalin ***** válasza:
100%

Tudod, az arc formája, a szemed színe, a hajad színe, formája /az nagyon fontos!/ adja ki az egész összhatást.

Ha valami "elüt" már borul, nincs meg az a kellemes szépség.

A festékekkel óvatosan! Az csak feldob, kiemel, kifejezetten visszataszító ha valaki egy új arcot rajzol magára!

2009. aug. 24. 17:34
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez a megváltoztatás kétélű fegyver. Nehéz messziről megmondani, hogy mit takar. Lehet rossz és jó is.

1, Nem Beléd szerelmes, hanem egy álomképbe, amilyenné át akar formálni Téged. Tehát nem vagy úgy jó, ahogy vagy, hanem kiinduló "anyag" vagy az Ő álmaihoz. Ez az eset a "menekülj el".

2, Tetszel neki, és elfogad, viszont lát olyat is, amit Te nem. Segíteni akar a meglátásaival.

Te könnyen eldöntheted, csak nekem innen nehéz. Ha úgy érzed, meg akar változtatni, olyat kér tőled, ami idegen a személyiségedtől, akkor első eset. Ha jobbító javaslatai vannak, akkor második. Akik kategorizálnak, meg egyből ítélkeznek, azok sokszor a saját rossz élményeiket vetítik rá a mások eseteire, így nem biztos, hogy Rád illik az ő (egyébként jó szándékú) tanácsuk. Hallgass a szívedre, a megérzésedre!

Én például most arra gondolok, hogy "villogni" akar Veled a srác, ezért azt szeretné, ha Te dekoratívabban néznél ki, ezzel emelnéd az Ő önbecsülését is. ("Nézzétek, milyen jó nővel vagyok! Nem semmi, ugye?!") Pont azért írtam le az előbbieket, mert én tudom, hogy ezek az én gondolataim, belőlem származnak, egyáltalán nem biztos, hogy illenek Rátok is...

Te döntesz. Mivel Te érzed.

Ha küldesz képet, én is tehetek javaslatot a hogyanra, de szerintem egy fodrász, kozmetikus is mondhat jókat, (ők mégis élőben látnak,) illetve öltözködési tanácsokat is kérhetsz ismerősöktől. A lényeg, hogy ilyenkor is vesd össze a srác "kívánságait" mások megítélésével, több szem többet lát alapon!

2009. aug. 24. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!