Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Neten kívül. Barátokkal se lehet már eljárkálni nagyon, mert már lassan mindenki párkapcsolatban van/házas. nincs konkrét hobbim - munka mellett a zene érdekel meg ilyen apróbb hülyeségek, amik kiteszik a mindennapjaimat. Utazni is szeretek, csak az is korlátozva van. És fogalmam nincs hol lehet ismerkedni, nem csak pasikkal, hanem esetleg lányokkal is barátkozni, hogy lehessen néha jólesően pletyizni (a barátnőim többsége már házas, és már teljesen más dolgok foglalkoztatják őket, nem lehet már pl spontán elmenni bulizni és csajos estet csapni, mint régen) 25/L

2012. dec. 25. 22:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem nem rám gondolsz. Én már rég nem használok msn-t.:(
2012. dec. 25. 23:25
 22/31 anonim ***** válasza:

nature,

persze kapnak 10-20 levelet, de csak olyan fazonoktól akik OKKAL nem találtak eddig párt. csupa szerencsétlen vagy töketlen fószer.

egyébként tényleg furcsa a netes ismerkedés.

2012. dec. 25. 23:26
 23/31 anonim ***** válasza:
Vannak fenn rendes emberek is, akik inkább a lakhelyük miatt vagy kevés szabadidejük miatt választják a társkeresés ezen formáját, de elenyésző a számuk. A budapesti férfiak mért zárkózottak? Ez nekem új.
2012. dec. 25. 23:29
 24/31 A kérdező kommentje:

Társkeresőn egy ideig mindenkinek visszaírogattam, udvarias elutasító leveleket is, baj csak akkor van, ha még azután is többször ír. Akkor már szerintem nem gáz, ha nem írok vissza. Meg ha olyan leveleket kapok, amitől kiráz a hideg (versben leír magáról pár infot, az egekig magasztalja a szépségemet, miközben nem is látott rólam fotót), na ilyenekre se írtam vissza.

Ja meg: inteligens lányt keres, akivel inteligensen lehet beszélni inteligens témákról. Na ezeken beszartam. Nem, társkeresők nem nekem valók.

2012. dec. 25. 23:34
 25/31 isshosenkin ***** válasza:

Kedves kérdező:

Szerintem te depis vagy kicsit...

Nem akarsz te még komoly kapcsolatot vagy ilyesmit, pusztán arról van szó, hogy nem tudsz úgy élni ahogy eddig tetted, és most kényszerből kellene megtenned vmit, amit igazából nem is akarsz....

Hiába segítenénk neked, te nem ezt akarod...

Vissza akarod kapni a régi életed.

2012. dec. 25. 23:36
 26/31 A kérdező kommentje:
Akitől ezt a "budapestiek zombik"-szöveget hallottam az fiú és szerintem nem konkrét nemre értette, hanem fiúkra meg lányokra is. Amúgy van benne valami, mert én is éltem egy ideig kisebb városban és jobban ment az ismerkedés.
2012. dec. 25. 23:37
 27/31 anonim ***** válasza:
Kérdező elképzelhető lenne, hogy lássak rólad képet valamiféleképpen? Komolyan érdekel, hogy mily külső lakozik eme sorok mögött. Nem hinném, hogy veled lenne a baj inkább csak úgy tűnik megvagy ijedve az élettől. Sajnos nekem is eleinte nehéz volt elfogadnom, hogy a gyerekkor, az esti közös szórakozások már nem jönnek vissza. Mindenki éli a maga életét, élem én is és éled te is kedves kérdező! Döntened kell, hogy a családot választod vagy a kötetlen, de magányos életet. Utóbbinál addig leszel boldog míg szórakozóhelyen vagy, de amint hazaérsz nem vár otthon senki csak a magány marad. El kell magadban döntened mit akarsz!:)
2012. dec. 25. 23:55
 28/31 anonim ***** válasza:
mondá vala a 44%-os válaszadó! küldj neki képet de rögvest!!
2012. dec. 26. 01:04
 29/31 A kérdező kommentje:
már küldtem:P
2012. dec. 26. 01:08
 30/31 anonim ***** válasza:
és lett valami? keep us updated girl.
2012. dec. 26. 01:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!