Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Neten kívül. Barátokkal se lehet már eljárkálni nagyon, mert már lassan mindenki párkapcsolatban van/házas. nincs konkrét hobbim - munka mellett a zene érdekel meg ilyen apróbb hülyeségek, amik kiteszik a mindennapjaimat. Utazni is szeretek, csak az is korlátozva van. És fogalmam nincs hol lehet ismerkedni, nem csak pasikkal, hanem esetleg lányokkal is barátkozni, hogy lehessen néha jólesően pletyizni (a barátnőim többsége már házas, és már teljesen más dolgok foglalkoztatják őket, nem lehet már pl spontán elmenni bulizni és csajos estet csapni, mint régen) 25/L

2012. dec. 25. 22:12
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
25 évesen már neked is komolyabban kell venned az életet ahhoz, hogy bulizni mászkálj. Küldj magadról képet privátban és ha tetszel lehetsz a barátnőm.:)
2012. dec. 25. 22:15
 2/31 anonim ***** válasza:

Első: te az egyik kérdésnél még 84 éves nyanya voltál :D

Bárhol lehet ismerkedni, akár buszon, akár az utcán...

2012. dec. 25. 22:16
 3/31 isshosenkin ***** válasza:

Táncolni tanulni jó ötlet...mindamellett, hogy a tánc nőies, fejleszti a mozgásod, és gyarapítja a kapcsolataidat, ráadásul egy közösségnek is tagja lehetsz..

javasom a Salsát, vagy egyéb latin táncokat..

Ahhoz, hogy egyedül menj koncertre nagy bátorság kell, de az este végére úgyis rájössz:megérte..mert lesz aki szívesen beszélget, és ismerkedik majd veled..

2012. dec. 25. 22:17
 4/31 anonim ***** válasza:
idegenkívüli_lény: Az csak poénból nyomtam.:) 25/F a hivatalos.
2012. dec. 25. 22:18
 5/31 anonim ***** válasza:
Sejtettem, vagyis inkább reméltem, hogy csak poén :D
2012. dec. 25. 22:20
 6/31 anonim ***** válasza:

A nőknek azért ilyen szempontból egyszerűbb dolguk van. Menj el egyedül, egy olyan szórakozóhelyre, ahova egyébként a barátnőiddel mennél. Kérj egy italt a pultnál és várj, esetleg ülj le később, ha még mindig nem jött az "igazi".

A férfiak többsége ritkán megy oda egy "csajbrigádhoz". Ha egyedül vagy sokkal bátrabbak. Ha viszonylag csinos vagy, az este folyamán sok férfi próbálkozna nálad, te pedig kedvedre válogathatsz.

Ha pedig megtetszett egy fiú, de nem megy oda, akkor szemezz vele, mosolyogj rá, ezzel felbátorítod, és ha szimpatikusnak talál úgy is odafog menni.

2012. dec. 25. 22:23
 7/31 A kérdező kommentje:

Újraolvastam a kérdésemet, és eléggé olyan, mintha nagy bulizós lennék, de nem vagyok az:D csak hiányoznak az összeülések, a röhögcsélős programok. Az ismerettségek eltörlődnek kissé, hiába a facebook meg minden.

Képet nem igazán szeretnék küldeni, nem azért írtam ki, mert össze akarnék jönni valakivel... csak érdekel, hogy vannak-e olyanok, akik ugyanúgy mint én arra ébrednek egy nap, hogy munka-otthon-munka-otthon rutin mellett észre se vették, hogy mások tovább haladtak és már gyerkőcöket is potyogtatnak:P

Koncertre meg menni fogok egyedül, mert úgy nem megy, hogy folyton várok valakire:D

2012. dec. 25. 22:25
 8/31 A kérdező kommentje:
Secret89 - gondoltam már erre, de olyan fura magamat elképzelni, ahogy ülök csendben egy pohár mellett és elvagyok. Egyszer volt eddig, hogy elmentem így egyedül, de az egy találka után volt, és rájöttem ha sietek, még elérem a foci eb ismétlését. Olyan fiúk jöttek oda, akiken túlságosan látszott az alkohol által kiváltott bátorság, mert józanul a fejemet teszem rá, hogy nem mertek volna odamenni. Mondjuk akkor a foci túlságosan lekötött, az is igaz..
2012. dec. 25. 22:29
 9/31 anonim ***** válasza:
Kérdező! Szerintem akkor is szerezned kellene magadnak egy társat, mert akkor tényleg nem marad más, mint figyelni a többieket hogy házasodnak meg és alapítanak családot. Biztos vagyok benne, hogy ez a kérdés azért fogalmazódott meg benned, mert picit irigykedve nézel a többiekre. Nem így van?
2012. dec. 25. 22:33
 10/31 anonim ***** válasza:

előbb érdemes lenne megismerkedni valakivel. menj olyan helyekre ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg.

én pl. szeretnék kis edényeket készíteni és kifesteni őket. de kinek van erre napközben ideje?

találj egy hobbit!

2012. dec. 25. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!